1. 1

  Ik scroll me doll… (Vraagje terzijde : jullie houden toch nog vast aan de ‘open automatisch in nieuw venster’ linkmethode, hoop ik ?)

 2. 2

  @S’z: ik begrijp nooit helemaal waarom mensen deze linkmethode niét gebruiken. En toch zijn er vele sites die zichzelf zo weg laten klikken… suf

  maarre, mooie foto’s!

 3. 4

  heel mooi, in de zomer. Ik was in Juli daar ongeveer in de buurt. Een hyperrealistische W.F. Hermans ervaring, muggen, afwezigheid van duisternis en een drukkend gevoel dat je verdomd alleen op de wereld bent. Bovenal; koud en verlaten.

 4. 5

  @S’z, Gezellig, #1, #2: Wat moet je met de “open automatisch in nieuw venster” linkmethode? Dat is toch opdringerig? Waarom zou je de gebruiker beperken in zijn keuze om links al dan niet zelf in een nieuw venster te openen? Hebt u geen middelste muisknop die voor u alle links in een nieuw venster danwel tab opent? Waarom moeten sites er uberhaupt vanuit gaan dat mijn browse-device het concept ‘scherm’ ondersteunt? Ik heb zo’n tyfushekel aan sites die mijn venster-orde verstoren dat ik ze doorgaans direct en permanent uit mijn RSS-reader flikker.

  … maargoed… ik vond die China-fotos van laatst toch een stuk aanlokkelijker…

 5. 8

  Het is werkelijk niet te geloven, maar die Russen bouwen zo lelijk dat het weer mooi wordt. Over een jaar of 10 zie ik de toeristen daar wel naartoe komen.

  Die laatste foto met die lichtjes is trouwens wel ècht mooi.