1. 1

  Tot de huig en dieper: Bill Clinton en zijn running mate experimenteren met het gebruik van cum om tanden van blonde IQ loze vrouwen op te witten. De volgende fase in het onderzoek richt zich op het gebruik van sperma om gaten op te vullen.

 2. 2

  Het blijkt trouwens dat het veelvuldig ejaculeren het broeikas-effect doet toenemen; dit naar regressieonderzoek tussen de gemiddelde temperatuur in California, en het aantal films waar Ron Jeremy in gespeeld heeft.

 3. 4

  @mark: Bedankt — mijn topschwanz is weer in stelling gebracht. Als commentaar op jouw foto: Bill Clinton grijpt de vagina van Hillary, maar vanwege haar zwabberlippen voelt ze niks. Ze gaat vrolijk verder met een politieke discussie over de immigratie van hang negers in een multiculturele maatschappij waar de lengte van het geslachtsdeel het primaire punt is die het succes des levens bepaalt.

 4. 6

  “uit de oude doos”, ik vind die zin wel een beetje ambigu. Dus ik vraag mij nu af wat er precies uit welke oude doos is gehaald?

 5. 9

  @Dr Banner: Goed man — wildplassen — ik fluim meestal heel wild — dat resulteert meestal in ongelovelijke klodders cum op het gezicht van bekende nederlandse vrouwen. Soms breng ik zelfs geologische gelaagdheid aan.

 6. 11

  @Yevgeny: Is waar, alleen willen vrouwen dat niet erkennen. Het is net als het openschuren van een sluitspier — dat werd vroeger binnenskamer gehouden en tegenwoordig ziet je dat op straat — vrouwen schamen zich in deze bamiballen generatie nog voor cum op hun gezicht. In de toekomst zal sperma op vrouwen gezichten niet meer uit het straatbeeld weg te denken zijn. Dat is mijn toekomstverwachting.

 7. 12

  Je zit dan toch met het aanbod hè. Krapte. In de toekomst. Iets voor jou misschien? Een ras topsnuiter als jou kunnen ze daar best gebruiken. Op de fabriek. Bedoel..een litertje heb je hup zó in de fles toch…