1. 1

  In het nieuwe ‘forum’ onderwijsgebouw van de Wageningse universiteit hebben ze ook een hanghoek met van die fatboys. En overal terminals om jezelf onledig te houden met mail en reaguren.

 2. 4

  De gein is de brug..kwam daar aan en zag een jongedame met hoge hakken de brug oversteken..leek net een cattlegrid maar dan voor stilletto’s.

 3. 6

  Off topic..tis binnen en ik sta daar maar met het toetsending in m,n handen..kunst, dat is het potvrdrie.

  Die brug is een misser..er zijn pakweg 300 eerste jaars Chinese studenten..met de hakken (is mode aldaar) over de pakweg 200 meter brug..met planken en iets te grote openingen ertussen….de blikken man. Ik ben daar voor gaan zitten vandaag op de rand van die brug zo omstreeks begin van de college’s.

  Leerzaam, das zeker, mijn dag is goed.

 4. 10

  Net te laat voor Vrijdagavondvermaak. Maar Lustig blijft het wel.


   

  Hector smiled to himself as he watched Michael take the mind control marshmallow gently into his mouth. Michael was only the first, the first of many. Diana was coming along nicely. She had proven to be the perfect lure for unsuspecting men clad in curiously feminine sweaters from the Continental Hand Knit Pattern Collection. Soon Hector would have hundreds of turtleneck wearing men under his control. With these men and his Panamanian banana connection, he would create a super race of human chimpanzee hybrids. Then no one could stop him.

  Hector and his humanzees would rule the world!

  MWAAAA HAAAA HAAA HAAA HA

 5. 11

  @9: Totaal off-topic, maar ik bedenk net dat borsten verpakt in breiwerk best wel, ehm, opwindend zijn. Ik vrees dat ik voortaan een nieuwe fetisj heb. Met dank aan Sargasso!

 6. 12

  Vandaag jongens en meisjes gaan we het hebben over de Hololounge..
  ..dat was een hele arelaxte periode in de Europese geschiedenis zeg maar..
  ..wacht even.. Mohammed begint met kussens te gooien!

 7. 13

  @2 T’is lang geleden blijkbaar dat ik in Wageningen was. Maar ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat het als student een aangenamer verpozen was toen alles nog verspreidt over het dorpje was te vinden. In ’79 op de schaats over de straat van de Rijnsteeg naar de Drijen. Die Drijen wordt nu afgestoten als Universiteitscomplex voor woningbouw. Behoorlijke kapitaalvernietiging trouwens. Maar goed.

  De WUR mee in de vaart der volkeren blijkbaar.
  Een Campus moet.

  Ben benieuwd wanneer de eerste slachtpartij daar plaats gaat vinden (Campus == schieten).

  Anders gezegd: de school van de toekomst is nog geen ideaal. Een beetje als Le Corbusier zal ik maar zeggen.

  Zachte kussens helpen een betere toekomst niet.

 8. 14

  Ik zie weinig ‘future’ op die fotos. Wel vermoed ik dat er minder gekwalificeerd onderwijzend personeel nodig zal zijn. En met al die faciliteiten geeft het vast pittig schoolgeld. Dus twee dingen die alvast gepiept lijken. Goh. Got content?