Foto des Tages | Silvio’s Snikkel (c)

silviosnikkel
Het zou je maar gebeuren als burgerjournalist: zit je nietsvermoedend onderuitgezakt naar Pauw & Witteman te kijken komt jouw exclusieve foto van een opgewonden Berlusconi zomaar voorbij?! Zonder bronvermelding! Want zo kennen we de professionele media: altijd maar klagen over het hergebruik van hun content op blogs, twitter en youtube maar zelf zelden aan bronvermelding doen. Als burgerjournalist kan je vervolgens niet veel meer doen dan er zelf weer een stukje over bloggen en hopen dat andere bloggers het oppikken. Graag gedaan Molovich!

Instant update: OMG twitterfittie tussen PFMAG>ORG en Chimsky

 1. 3

  Hoe sympathiek! Bedankt Carlos. Kornuit zei altijd al dat je zo aardig was.

  Over Kornuit gesproken: ik bedoelde beide, Kornuit. Op de Plek des Hoogverraads bedoel ik de Plek des Hoogverraads. Op Fantserspuit bedoel ik Fantserspuit. U heeft nu eenmaal te maken met een opportunist in hart en nieren. Ik had gedacht dat jij dat wel kon herkennen, aangezien je er zelf natuurlijk ook eentje bent.

 2. 6

  Nee, want ik zat namelijk al een tijdje wat wezenloos naar (m’n) beeldscherm te kijken hoe te reageren…

  Was het nu de bedoeling dat ik A) reageer op dat armetierige pielemuisje wel of niet van Berlusconi? En dat ik dan b.v een heel vies mopje er achteraan vertelde? Bijvoorbeeld. Of B) een reactie in de trant van: wat het voor voorzitter Stichting Steunpunt Probleemhypotheken (o.l.v. centenbek Jelle Hendrikx) nou schuift, die deal met DSB- immer in geitenwollen sokken – Dirk (“ik kan 1 mld malverseren wat ik wil, mijn bank gaat toch NOOIT failliet, had Gerrit zelf nog tegen me gezegd Hahaha”)? Of C): over dat debat in het Italiaanse parlement van Italië over de vermeende Berlusconiaanse persvrijheid. En dat dan die vertegenwoordiger van Lega Nord het vervolgens als een speenvarken uitgilt dat zullie dan maar eens in Iran o.i.d. moesten gaan kijken?

  Ik denk er nog even over na…

 3. 7

  Over de landelijk, zich als Silvio-wannabee gedragende.

  Gelezen vandaag:

  Geschreven door Paul Wilders
  Paul (broer) Wilders is op ideologisch vlak de absolute tegenpool van Geert.

  quote:
  Hij noemt zijn broer de nieuwe ‘JanMaat’ en een ‘xenofoob’ die ‘tactisch appeleert aan angst en deze willens en wetens oproept en daarbij mikt op de kwalijkste onderbuikgevoelens van de Nederlandse kiesgerechtigde gemeenschap (bepaald niet onbekend in onze vrij recente geschiedenis…)’

  Zijn advies:’Stem niet op mijn broertje cq PVV’

  En zijn broer zei ook:

  Stemmen op een xenofoob die voornamelijk tactisch appelleert aan angst en deze willens en wetens oproept…

  ..is het verliezen van het zicht op de brede context. En dat is mijn broertje niet vreemd – gebrek aan overzicht en inzicht in breder verband. Was altijd zo, zal nooit veranderen – prive zowel als politiek.

  …ik ken zijn beperkingen vanaf de dag dat hij geboren is en de jaren de daarop volgden. Boerenslim maar zonder echte intellectuele bagage.”