Foto des Tages: New York Uncovered (NSFW)

Je hebt appels en je hebt peren. Al zijn er mannen die beweren dat er ook kokosnoten, meloenen en suikerzakjes zijn. De diversiteit in de vrouwelijke boezem is inderdaad erg hoog. Vraag het maar aan onze losse medewerker en boezemvriend Drs. Boobelino de Soto. Of zie maar eens de foto’s van de Amerikaanse fotograaf Jordan Matter, die een hele serie tietenfoto’s maakte in ’s werelds hipste stad (na Berlijn) New York onder de prachtige titel Uncovered: Busting Out in the Big Apple en daarmee een diepere bedoeling had.

 1. 2

  Mijn logje over het geweld van de kerk weggedrukt uit de lijst door een vrijdags tietenlogje. Ik ben tevreden ;)

  Ik zie trouwens niet waarom dit NSFW is.
  Prachtig toch. Of niet dan?
  SFW was pas een statement geweest ;)

 2. 8

  @El El
  Oh. Heb ze nog niet allemaal in groot formaat gezien maar dat zie ik aan het kleine formaat toch niet af. Maar ach, hangt ook van het werk en de baas af denk ik dan maar ;) Altijd lastig te beoordelen.

 3. 10

  In New York hebben vrouwen wetshalve het recht om topless over straat te wandelen, dat staat hardcoded in de wet. Waarschijnlijk heeft ooit een of andere snuggere vrouw de wet op gelijke rechten aangesproken.

 4. 19

  Joid*je heeft vandaag zijn pilletjes niet ingenomen. Daarom hangt hij steeds in dit sargassale riool rond. Namens Instituut Retecool onze oprechte excuses hiervoor.

 5. 21

  Joid* met uzelf in discussie gaan onder verschillende nicknames wordt, als dit ook nog eens vergezeld gaat van puberaal gescheld, niet gewaardeerd. U heeft uw eerste en tevens laatste waarschuwing binnen.