1. 1

  Jamison, who killed his first deer at age 5, was hunting with father Mike Stone and two guides in east Alabama on May 3 when he bagged Hogzilla II. He said he shot the huge animal eight times with a .50- caliber revolver and chased it for three hours through hilly woods before finishing it off with a point-blank shot.

  gg.

 2. 5

  Dus die gast kan nog niet eens een wild zwijn ter grootte van een SUV in een keer dodelijk raken? Genant. Hij lijkt prins WA wel. Volgens mij moet die gast eens op schietcursus.
  (Een .50 is behoorlijk dodelijk…)

 3. 7

  echt gaaf! dat zou ik ook wel hebben willen leren toen ik 11 as – jagen! Het laat maar weer eens zien dat ze daar in de USA toch een stuk dichter bij de natuur staan dan hier.

  Alle jac P thijsse, waddenvereniging en das en boom verenigingen en dierenpartijen ten spijt, nog steeds geen wildrecreatie voor het grote publiek hier in NL. Jammer dat #1-#6 die link niet leggen en zwijnen in stereotype afkeuringsreacties.

 4. 12

  Als dit waar is dan is het maar goed dat ze hem hebben gedood, dat beest zou anders alle zeugen die hij probeerd te dekken verpletteren, slecht voor de wild stand dus.

 5. 13

  iemand dit gelezen ?

  de zwijnen van PCM zijn neergeschoten door de Rabobank.

  citaatje:
  Rabobank is de opvolger van ABN Amro, die in 2004 in het kielzog van de Britse investeringsmaatschappij Apax binnen kwam bij PCM. Apax vertrok eerder dit jaar als financier, net als ABN Amro.

  De Rabo nam daarop een achtergestelde lening aan PCM over. In ruil hiervoor moest het concern al zijn bezittingen, van de drukpers tot de paperclips, in onderpand geven aan de bank. Rabo heeft hiermee een grote vinger in de pap gekregen bij de uitgeverij.

  lekker, die onafhankelijke journalistiek.
  heeft iemand daar iets over gelezen in NRC, Volkskrant of Trouw, of in de Wegener bladen ?

 6. 16

  Wat altijd opvalt bij dit soort foto’s is dat de jager er altijd heel heldhaftig opstaat met een jachtgeweer of in dit geval een pistool waarmee het dier is gedood terwijl zo’n wapen door het enorme tactische voordeel dat het biedt ten opzichte van het wild juist een erg laf instrument is. Zonder strijd is het geen overwinning, een beest afschieten met een vuurwapen waartegen het geen enkele kans maakt is de daad van een lafaard. Dat kan alleen maar geëxcuseerd worden als het om overleven gaat.

  Volgens het bericht was het beest 9 feet en 4 inch, dat is ongeveer 2,85 meter, Dat maak het jongetje in de foto maximaal 80 centimer. Tenzij hij een klein mens wordt of uit een Jonathan Swift roman is komen lopen is deze foto inderdaad nep. Niet alleen laf maar nog een leugenaar ook, doe mij Obelix maar.

 7. 17

  @7: Kun je even uitleggen waarom je dichter bij de natuur staat als je pistolen met kanonkaliber gebruikt om de natuur te elimineren?

 8. 18

  Dewy:
  1) parkeer uw auto in een straat. Vraag uw beste vriend op het voetpad te gaan staan met fototoestel in de aanslag. Ga zelf aan de overkant van de straat staan. Laat uw beste vriend een foto maken met uw auto vooraan in beeld, en met u als optisch klein persoon net boven de auto uittronend.
  2) U ziet de overeenkomst met de 2pigs foto.
  3) Lees ook §4 en §10.

  Verder ben ik het volkomen met u eens zelfs :-)

 9. 19

  niet mee eens dewy, een patrijs uit de lucht knallen is knap lastig ( kijk naar een Cheney toch een ervaren hunter) .
  dit is een vetgemeste teckelcavia wat 3 uur door de bossen heeft geslingerd terwijl babyboy er op los mocht knallen .
  Ethiek? Beanixs deed dat ook al met WA.o van buren. zo kweek je eeh hard liners..

  Hortsjik.

 10. 20

  fotosoep. Als dat beest 1.20 meter hoog is, is die dat ook in de breedte. Probeer zelf maar eens zo op een ton van 1.20 meter diameter te leunen. Dat lukt je niet

 11. 21

  @Crachàt : Perspectief is verraderlijk, daar lijkt hier inderdaad gebruik te zijn gemaakt. De suggestie die ermee wordt gemaakt is het bedrog waar ik aan refereerde en wat zoals je correct opmerkte al eerder was genoemd. Ik wilde wat zeggen over de eigendunk die net als op deze foto vaak te zien is bij jagers nadat ze een kansloos dier hebben gedood, alsof ze een geweldige prestatie hebben neergezet.

  @Napalmtree: Het is meer een vaardigheid die iedereen met enige oefening onder de knie kan krijgen, en niet erg moeilijk volgens mij. Er wordt bij mij in de buurt gejaagd en het zijn vooral oudere met sherry beschonken waxjassen die ook regelmatig raak schieten. Cheney kon ook raak schieten en die kon niets eens meer zien waar hij op schoot. Hoe kom je overigens aan de gedachte dat een machtswellustige van de middeleeuwse maffia afstammende instelling als een koningshuis ethisch besef heeft?

 12. 22

  Ja jongens dat is toch simpel. Zoals #10 beschrijft, scherpgesteld op achtergrond, waardoor voorgrond wat waziger. Geen klein diafragma. Niet eens photoshop voor nodig.

 13. 23

  De grap is natuurlijk dat de hoax nietzit in al dan niet PhotoShoppen, maar in het aan de man brengen van een zogezegd aantal kilo’s teveel.
  Als volgt: Club Idioten schiet everzwijn, maken geintje door kleuterboy een eind achter het beest te zetten, pistooltje erbij, fotootje maken, en zien of het lukt op teh internets.

  Of wel – en bestaan 1051 ponderzwijnen echt.