Foto des Tages – Magic Fish Spa


Kleine Garra Rufa visjes afkomstig uit Turkije knabbelen dode huidcellen weg bij een bezoekster in een Chinees kuuroord. Deze methode wordt al langer in Europa toegepast, maar kan zich inmiddels ook verheugen op toenemende belangstelling in China waar men na decennialang hard werken ook wel eens toe is aan wat ontspanning.
In Huizhou, in de zuid Chinese provincie Guangdong opende de eerste fish spa. A newly emerged “fish spa” is becoming fashionable in many hot spring resorts, and has attracted even more customers, all curious about this peculiar treatmen. (crienglish.com). Misschien dat deze voormalig Foto des Tages-man (niet geschikt voor tijdens de lunch) ook maar eens met z’n handen in een fish spa moet gaan hangen?

  1. 2

    het zal wel heel cliché mannelijk zijn als ik zeg dat ik liever zo’n visje ben, dan een persoon in dat water… ziet er niet zo aantrekkelijk uit. Het lijkt me ontzettend kriebelen.

  2. 3

    Een strak zittend broekje dat geen visjes binnenlaat lijkt me aan te raden. En hoe weten die visjes waar de dode huidcellen overgaan in de nog levende?