1. 4

  Ik zou de luchtbrug wel opstappen denk ik, als ik dan toch de kans krijg om te kijken. Maar eigenlijk vind ik hem een beetje misstaan daar in de natuur. Toch weet ik ook dat het daar belangrijk is voor de plaatselijke bevolking, wat inkomsten betreft.

 2. 7

  Je zal inderdaad wel bij één of andere indiaan een paar dollars moeten aftikken. Je kan vanaf die brug natuurlijk wel een paar mooie kiekjes maken van de diepte onder je.
  Als ik de grand canyon echt goed wil zien doe ik toch liever de helicoptertour denk ik.

 3. 9

  Het zit btw ook in een pakket. Lijkt me geen erg makkelijke plaats om te bereiken dus is vervoer misschien wel handig. Grappig trouwens dat ze het met raften willen combineren. Lijkt (op het oog) een behoorlijk eind van het water vandaan…

 4. 10

  Gingen we Uncle Sam niet boycotten?? ik meen zoiets gelezen te hebben gisteren.

  afgezien daarvan, ik vind het een lelijk ding maar het lijkt me wel een spectaculair uitstapje.

 5. 11

  @Chinaman

  2daagse trip? Hou je toeristen langer vast, meer eten, extra overnachting, meer uitgaven aan souvenirs. Niet eens zo slecht bekeken.

 6. 12

  Ik vind $50 wel veel trouwens, om je vrijwillig door een paar cm glas en een reling van een afgrond van een km te laten scheiden.

 7. 13

  Het is in iedergeval goedkoper dan zo een helivlucht, dus in die zin is het een goede vervanger.

  @Lilimoen: De Grand Canyon is vrij groot, die brug gaat echt niet opvallen.
  Typisch nederlands trouwens om te denken dat alles lelijk is. Is toch een mooi futuristisch, of vind jij de kassen en bio-industrie bedrijven in ons groene hart mooier?

 8. 14

  [img]http://www.newsvine.com/_vine/images/ap/nws/00ea6a84-1c4e-49a4-bbea-3c691fceabc1.jpg[/img]

  Ach, lelijk is een kwestie van smaak natuurlijk. Misschien ben ik wat conservatief trouwens, maar ik vind het geen brug. Ik zou overigens ook niet in een heli door de canyon laten vliegen, maar goed ik zou niet eens de VS bezoeken, onder de huidige omstandigheden daar.

 9. 15

  ik zou er geen 20 euro (wat ik op journaal hoorde) voor over hebben, als je bij het randje staat van de canyon (rots, hoe je het wilt noemen) kan je diezelfde 1.2 km naar beneden kijken… nog zonder railing ook, vergroot de adrenaline en dus ook de fun.