1. 4

  Valt wel mee @Crachat..door een soort van toeval struin ik daar al een jaar of wat virtueel rond en heb ontmoet..leren kennen..ze vallen heus mee. Behalve “the boss” twee jaar gelee die het zo nodig vond dat hutje met die weetplanten omver te gooien.

 2. 10

  Personen die het lef hebben zelf te beginnen komen er altijd..ongeacht de, soms pijnlijke, drempels.

  Zie jezelf als een tuimelaar (speelgoed van vroegah;)

 3. 12

  @foto #1, Laatste Avondmaal…
  Die would be Jezus die het stokbrood breekt?:

  Niks geen OD in Parijs die Jimbo, gewoon met de Noorderzon naar de Zuidpool.

  Ja mensen, niet onderschatten, een eenzaam(er) bestaan toen (’70-s) hoor zo zonder www. Na een dagje onderzoeken/ exploren/ zeehondjes doodknuppelen…whatever?”Daar. Gaat niet in de koude kleren zitten. 1 keer per jaar het schip met nieuwe materialen, voedsel of aflossing. Misschien een heli die wat dropt, wat tokkelen misschien met een bakkie. Pff, petje af, en waanzin kan zomaar toeslaan, afijn, staand 3e van links: dié staat me strak, of depressie (4e van rechts). Wat rest hè? De dag relativerend, nog even wat gein met veel drank en tot slot een droef lied. Punt. Maar dan…dan slaat het Fishermen’s Friend- gevoel toch echt beenhard toe hoor. Jazeker. Want in de o zo schaars verlichte slaapnisjes hangen slechts pin-ups aan de muur. En de hand aan jezelf gaat snel vervelen geloof mij nou maar. En het wc papier raakte ook al op. In de snijdende wind snuffelt een roppige ijsbeer nog wat in vuilcontainers vast verzekerd van een ochtendwip…godsammekrâke!…dat dat eeuwig gezoem van generatoren en gekreun van die kleppen en pijpen ook. Whaaaaa…en die stoom ook die zich tikkend en lekkend door de leidingen perst…en kolere wat is het heet ineens…en en potjandoossie wat ziet Steve er vandaag toch geinig uit in dat guitige niemendallerige niksie…

  I’m a lumberjack, I’m okay…

  HUUUUUUUU….

 4. 13

  @YP U kwam duidelijk niet vaak in hun directiekamers. Taboe a) baard Taboe b) iets van zelf Taboe c) Kumpenie = it or else.

 5. 17

  Carlos,

  De enige reden dat je specifiek deze foto hebt gekozen is vanwege die blote juffrouwen op de achtergrond.

  Ben je daar nou niet een beetje te oud voor?

  ;-)