1. 4

  @Ronald

  wie zegt dat…

  Dit soort foto’s brengen, mijns inziens, de tragiek van welke oorlog dan ook veel meer naar boven dan foto’s van het slagveld.

 2. 9

  Arghl en de link was fout hmm nou klik iig op fotoshop in het artikel en zie dat bush er buitengewoon niet lachwekkend is bijgeplakt.
  Tragisch gevoel voor humor inderdaad…

  Foto op zich is wel 10 punten waard…

 3. 10

  Met een paar cosmetische operaties moet hier toch wel wat aan te doen zijn?

  Ik bedoel, beetje vet wegzuigen en wat botox in haar lippen en ze ziet er weer uit als nieuw.

 4. 14

  Bovendien heeft TRS gelijk: het meisje heeft het niet helemaal getroffen met haar moddervette figuur en ook dat hoofd is geen match met Mr. Nicky Lauda. Maar wat cosmetische chirurgie en een Sonja Bakkertje doen wonderen. Nou alleen die zielige “ik ben een achterl;ijke Amerikaanse cheerleader”-blik uit haar harses rammen en klaar zijn de tortelduifjes.
  Wie is die raar lachende idioot achter dat stelletje trouwens? De hofnar?

 5. 15

  Als de enige tragiek aan oorlog is dat de aanstaande echtgenoot wat lelijker terugkomt, dan was een oorlog zo gek nog niet… De werkelijkheid is veel tragischer. De foto zegt meer over de ideeën omtrent aantrekkelijkheid, dan over oorlog.

 6. 25

  Ik sluit me aan bij de reactie van Jacobine, wat is er gaande alhier. Eerst een nieuwe reactievaardigheid van de posters naar de reaguurders toe, zeg maar assertiever (er is duidelijk iets veranderd) en dan als voorbeeld deze topic en reacties..What’s goin on?

 7. 27

  @MAO, 大跃进..mooi niet, meer terug in de evolutie. Ik kan U de pinyin geven inmiddels na twee maanden studie maar dat doe ik lekker niet.

  Soms ga ik wat scheef of praat gewoon uit m’n nek zeg maar op deze plek en schaam me er naderhand voor en uit dit ook ter plekke maar uw bijdrage hier is putlucht.

 8. 29

  Heh wat zijn we weer gevoelig en correct. Die jongen met het Nicky Lauda-hoofd leest heus niet mee dus u mag hem best even over zijn bolletje aaien. Niet te hard he, anders laat zijn huid weer los.

  @ALO: hoezo “What’s going on?”. Er worden grappen gemaakt die u niet aanstaan en u vraagt ineens wat er aan de hand is? U leefde al die tijd onder een steen en wist nog niet dat er mensen met een andere mening dan de uwe bestonden, of vraagt u zich af waarom niet iedereen uw correct softheid bezigt?
  Ik ben mij nochtans niet bewust van het feit dat op dit weblog maar een soort humorloze en oh-zo betrokken brave kwijlreacties gegeven mogen worden dus ik dacht niet dat ik iets fout deed.

  @Foto: Zou het trouwens een optie zijn als het meisje haar hoofd ook in een oven douwt, zodat de boel wat meer matcht? Past ook leuker bij het interieur…

 9. 30

  Hoorde jij dat Mao, dat was het geluid van mijn brekende klomp..ongelofelijk vind ik dit lees ik dit allemaal goed.. rot toch op man , waar is een knijper.

  Tjee wat ben ik boos.

 10. 31

  Waarom ben je boos Larie? Heb jij ook een broos huidje en identificeer jij je met deze hairless Nicky of waan jij je als een ware Jezus waardoor je met terugwerkende kracht alle beledigingen naar volstrekt onbekenden toch nog krijgt te verwerken?
  Bij gebraden kip is het velletje trouwens het lekkerst, Larie. Wel een beetje kruiden alienface.

 11. 36

  Heren, heren, en een enkele dame ook.
  Men kan stoom willen aflaten, en dat is bij deze gebeurd, maar fijn vind ik dit soort gedoe niet.

  Graag énige beschaving in de omgang graag.

  Kwetsen is het eenvoudigste wat er is, dus liever niet, okee?

 12. 39

  “Kwetsen is het eenvoudigste wat er is, dus liever niet, okee?”

  Dus omdat het eenvoudig is mag het niet? Nee, sterf. Kwetsen is ok!

  “Je noemt iets politiek correct en dan kun je alles roepen en doen wat je maar wilt.”

  Nee hoor, we kunnen altijd en overal roepen wat we maar willen. Probeer jij mij maar eens tegen te houden. Politiek correcten echter menen keer op keer dat hun mening de enige juiste is. Heel vreemd, vooral omdat nergens staat wat goed en wat niet goed is.

  “Ik vond mijn grappen best leuk.”

  Ik ook. Ik hou geen poll want ik denk dat mevrouw Te Dik en meneer Papiermachehoofd niet eens van elkaar houden maar puur voor de vorm bij elkaar zijn. Zullen we een poll houden hoe lang het duurt voordat mevrouw Te Dik een ernstige depressie krijgt?

 13. 41

  Van de Sargasso zee, een eddy in de grote watermassa die we Atlantische oceaan noemen , is bekend dat er zo nu en dan biomassa’s opduiken van drijvend zeewier (Sargassum) die pogen de vaart der boten te verminderen.
  Columbus beschreef het al en gaf als advies er omheen te varen..laat ik dat ook maar doen…Sargasscum riekt en ik hou van de frisse zeg maar.

  .

 14. 42

  Achja, het recht (plicht?) om een ander te beledigen en te kwetsen. ‘Hou me maar eens tegen’, en dan straks weer gaan kwaken over het gebrek aan de beschaving bij moslims ofzo…Mao jij onderscheidt je niet echt van een baviaan die als een zwakzinnige op de apenrots rondraast. Is inderdaad echt leuk dat beledigen en kwetsen…:P

 15. 48

  Dit wordt matten op Sargasso, je merkt gewoon dat er onderhuidse spanning zit tussen de regelmatige reaguurders, die elk moment tot een slachting kan leiden ;)

 16. 51

  Om te voorkomen dat reaguurders in al hun gebrek aan zelfbeheersing op deze plaats nog verder gaan in hun beroerde uitingen en daarmee, vanwege de huisregels, een ban over zichzelf afroepen, sluit ik dit draadje tot nader orde.
  Ook omdat de uitingen absoluut niet van enig respect getuigen. Sargasso is niet de plaats hiervoor.