1. 4

  Dat hele sfeertje op Fox is gewoon akelig. We zien meestal maar een paar beelden zoals nu, maar als je het een paar uur hebt opstaan krijg je gewoon de rillingen van wat die lui steeds maar in de ether blijven pompen.
  Daar moet gewoon ooit eens een schandaal of een backlash van komen.

 2. 5

  Het plaatje doet het niet. Het plaatje deed het bij mij ook niet meer totdat ik de naam veranderd had en de JPEG had verherccodeerd naar een kleiner formaat. *grijpt naar hoedje van zilverpapier*

 3. 6

  Snaporaz: jouw bron heeft het inderdaad niet helemaal door:

  In my opinion the way to security lies in recognizing the frustrations that Osama and others prey upon and dealing with those. The way to subvert them is to actually be the good guy they say we are not. That doesn’t mean believing what he says, most of which is insane. But in recognizing that it is touching nerves. Then who would join up?

  Ik denk dat er juist zoveel aantrekkingskracht uitgaat van Osama omdat veel van wat hij zegt eigenlijk behoorlijk redelijk en waar is. Zijn tapes komen op mij veel minder surrealistisch en onredelijk over dan het gemiddelde stukje Fox dat ik tegenkom.

 4. 7

  Let op de dwaling van de entiteit hierboven: “Ik denk dat er juist zoveel aantrekkingskracht uitgaat van Osama omdat veel van wat hij zegt eigenlijk behoorlijk redelijk en waar is.”