1. 1

  Het gekke is, ik liep vandaag een (met een vaag Amerikaans accent nog sprekende) keurig in het pak zittende, oudere jehova-meneer tegen het lijf, die mij, omdatik haast had, een ‘Wachttoren’ o.i.d. in de hand kon drukken. En dat ding bevatte – tadaa – een artikel over discriminatie.

  Zou het de nieuwe ‘schtick’ van extreem protestants worden ? Claimen Darwin => sociaal darwinisme => discriminatie => slecht ? Zouden ze dit soort ‘talking points’ via hun geheime christelijke kanalen over de wereld verspreiden ?

 2. 3

  doet me denken aan de film ‘Little Boeddha’. Een film over een religie waarvan hoogstens 1% van Nederland aanhanger is. Waarom is dat dan geen reden om die film tegen te houden?

 3. 5

  Lijkt toch steeds meer alsof een groot deel van Amerika een soort regressie doormaakt naar de 18de eeuw.. Langzaam aan het meest conservatieve land ter wereld met de meeste reli-mafketels..

 4. 7

  kom op zeg wie gelooft nou deze onzin?

  controversie is de beste marketing.

  Als het in het nieuws is, betekent niet dat het waar is.

  denk na mensen.

 5. 8

  Ik ben het eigenlijk wel met jefta eens.

  En wie laat er zoveel geld liggen ?

  Hypothese: alle = rechtse mediagiganten controleren de distributeurs. Niet via aandelen maar veel directer: investeringen, holding, eigendom. En precies die bondings brengen schade (ruckus, twitter, imago) aan het moederbedrijf voort wanneer een distributeur de film zou uitbrengen.