Faux pas Iraanse kenniseconomie

De Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad schijnt ondanks dat hij religieus is in sommige gevallen toch erg veel waarde te hechten aan waarheidsvinding. Want terwijl hij alle verhalen uit de Koran voor zoete koek slikt kan volgens hem zoiets als de Holocaust toch echt niet gebeurd zijn ?! De Holocaust is immers een complot van het Zionisme en het Duivelse Westen om de stichting van de staat Israël te verkopen, aldus Ahmadinejad.

Nu wil Ahmadinejad een heus “wetenschappelijke congres” gaan organiseren dat de onderste steen boven moet krijgen over wat er zich tussen 1933-1945 werkelijk in Europa heeft afgespeeld. We will invite those who believe in the imposed version as well as all those who have spent years of their lives in the study of documents related to the Holocaust and have come to the conclusion that the history books in schools and universities do not correspond to the truth (Adnki.com). Iran betekent “land van Ariërs” dus Europese neo-nazi’s zijn vast van harte welkom op dit congres. Ze zullen zich echter wel over een drempel heen moeten zetten om zich te begeven tussen zoveel “hoofddoeken en burka’s”.

Eerder verscheen hier Faux pas Pakistaanse kenniseconomie

 1. 1

  Ahmadinejad zit wat mij betreft in hetzelfde rijtje toppers als Kim Jung Il en Saddam Hussein en Boer Koekoek. Die vent is hilarisch! Het is gewoon moeilijk te geloven dat heel Iran niet massaal zit te gniffelen terwijl Ahmadinejad zit: “shh! Shhhh! Stil nou! Ze hebben niks door!”
  Prachtman. Mijn favoriete moment, als gelezen op alt-f4.org, was dat hij geloofde een halo boven zich te hebben tijdens een speech voor de VN, en dat iedereen 3 uur lang luisterde zonder te knipperen.

 2. 6

  Dit lezende dacht ik, die Ahmadinejad zou eens met Ernst Zündel om de tafel moeten gaan zitten en wat blijkt, een collega van Zundel heeft inderdaad contact gehad met het Neda Institute of Political Sciences in Teheran : Klik

  Nu nog Netanjahoe als president en we gaan een spannend 2006 tegemoet.

 3. 8

  Ik ben overigens zeer benieuwd hoe een debat tussen (pseudo)wetenschappers gaat die over de holocaust gaan discussieren (er vanuit gaande dat er van beide zijde mensen aanwezig zijn).