1. 1

  Gisteren van Baalen op radio 1. Werkelijk waar heb ik nog nooit tegen de radio lopen vloeken en tieren maar gisteren was het zover…

  Lopen toeteren over een door de CIA opgezette demonstratie in Tibet maar geen woord over de Genocide in Gaza…

  Toch bizar dat Paulson een week geleden naar China is gekropen om een paar miljard los te trekken, waar China terecht op zegt, Fuck You, en vervolgens wordt China en de spelen gebruikt als politiek wapen.

  Ik durf te beweren dat China de bal gespeeld krijgt voor de totale ineenstorting van het westers kapitalisme…

 2. 4

  RennieB, zijn er aanwijzingen dat de CIA achter deze opstand zit? En ook het vreedzame patroon van de Freedom House zie ik er niet in terug? Zou er wel eens iets in het buitenland gebeuren waar Amerika niet de hand in heeft?

 3. 6

  Zeg het maar Carlos… Waar rook is…

  En je zegt; Zou er wel eens iets in het buitenland gebeuren waar Amerika niet de hand in heeft? Wie zegt Amerika, ik zeg de CIA, de machtsbasis kan wel heel ergens anders liggen dan in de VS.

  En bewijs dat de CIA hier achter zit heb ik niet. Wel een redelijk idee hoe de machinaties werken…

  *

 4. 8

  @2: Ik zat ook al te denken, mooie move, het meest gratuite politiek orgaan dat je kunt vinden en waar je zeker van weet dat het onmogelijk zijn wens kan bewerkstelligen, dit laten roepen.

 5. 10

  Die kisten zijn bedoeld voor de grootschalige kweek van narcissen, dat weet iedereen. En die kampen zijn natuurlijk een soort jeugdhonken waar de gemeenschapszin met een gepast potje dammen wordt verheven tot een ware kult.

  Dat over Xenu weet ik niet, wel interssant, verklaart een hoop!

 6. 11

  Helemaal eens, met zo’n uitspraak. Nooit begrepen waarom we voor de Olympische Spelen naar zo een fascistisch land moeten gaan, waar dus honderduizenden Tibetanen zijn vermoord en nog steeds dagelijks worden gemarteld. En dat terwijl er , na de val van de Muur , zo veel landen bij zijn gekomen die wel een democratische postuur hebben gekregen.
  Maar: we moeten natuurlijk wel gaan. Voor de Chinese overheid is het alleen maar lastig al die vervelende journalisten die de waarheid zullen proberen te achterhalen, zoals ze ook in hun eigen land doen.

  Dus met de uitspraak ben het helemaal eens , mits we vooral gaan.