1. 1

  Goed initiatief.

  Ik begrijp dan ook eigenlijk niet waarom er naar de -edet- nieuwssite gelinkt moet worden. Ik bedoel, het staat ook op nu.nl, en daar staat het gewoon in de categorie ‘economie’, zoals het hoort.

  Bij -edet- staat het onder ‘raarrr’. Ik bedoel maar.

 2. 3

  Vroeger was linken naar nu.nl hier not done, tegenwoordig is dat bon ton. Met linken naar NieuwNieuws loop ik misschien wel op de troepen vooruit? Maar eigenlijk was het gewoon de eerste plek waar ik het las en ik had geen zin om via Google News een andere bron op te zoeken.

 3. 4

  Begrijp ik, Carlos, maar ik kan me er mateloos aan ergeren hoe NieuwNieuws dit -op zich positieve- bericht in feite ridiculiseert door het onder de ‘raarrr’ noemer te plaatsen.

  Misschien moet ik NieuwNieuws voortaan maar RechtsNieuws noemen…