1. 7

  Verhagen lijkt me right on the mark. Verbitterd doordat hij geen premier kon worden (door “anderen”), vastberaden om er alles aan te doen zijn politieke carriere niet ten onder te laten gaan, trots dat hij desondanks deze belangrijke post in de wacht sleept, helemaal dankzij zijn eigen geslepenheid.

  Wilders tja, dat zijn gewoon zijn geconserveerde trekjes, heel erg uitvergroot als een toneelspeler laat hij verbazing, woede enz zien. Dat kan iedereen zien. Die analist biedt niet meer dan dat.

  Dan Rutte, die arrogantie is gewoon zijn corpsbalidentiteit, iets dat hij weet en ook min of meer bewust doet. Maar waar is Rutte dan zo boos over?

 2. 8

  Pseudowetenschap, tja vergeet dat paard niet dat de moeilijkste sommen op kon lossen doordat hij aan mensen zag wanneer hij het goede antwoord gaf, zelfs van wetenschappers die hij nooit eerder gezien had en dit absoluut niet bewust blootgaven.

  Emoties kunnen lezen en faken is natuurlijk een onwijs belangrijke skill voor een sociaal dier als de mens. Sommige mensen zijn daar natuurlijk beter in dan andere en deze meneer heeft er een wetenschappelijk sausje overheen gegoten maar waarom zou het in principe niet vrij goed kunnen werken?

 3. 11

  “Er ontbreekt iets in die analyse. Waar staat dat altijd maar slikken en likken aan de lippen bij Wilders voor?”

  Ik dacht zelf aan amfetamine gebruik.

 4. 13

  Ik vind Joop een heel enge site en alle links daarheen dus ook.
  Van Jole’s zeer selectieve manier van onderwerpen brengen doet mij te veel aan Goebels denken. Om nog maar te zwijgen over het begrip ‘opiniemakers’ wat ik sterk met Stalin, Elsbeth Etty en dergelijken associeer.
  Bah.

 5. 16

  @15 Ernest.
  Expres.
  Ik switch al 30 jaar heen en weer tussen VVD en D66 en ik heb een bloedhekel aan op de man spelen. En dat is precies wat PvdA/VARA/Jole doen. Vandaar de vergelijking.
  Als ik geld teveel zou hebben zou een haatzaai-proces wel eens aardig zijn. Tegen elk van de nog levende genoemden.
  (zit trouwens naar NL24 te kijken en lach me een bult over de bochten waar het OM zich in wringt om Wilders onschuldig te kunnen verklaren)

 6. 17

  @13: Ik vind Joop een heel enge site en alle links daarheen dus ook.

  Niet enger dan een Elsevier, GeenStijl of DDS. Selectieve verontwaardiging is helemaal da bomb in de tennies.

 7. 20

  @16 Goebbels en Stalin: types die meestal mensen over een kam scheerden.
  Daar heb je toch ook bedenkingen bij.
  Wat blijft er dan nog over?

 8. 22

  @17. Bij Elsevier kom ik niet. Om dezelfde redenen als reeds gezegd. GS vind ik leuk, da’s humor en ze pakken linkse èn rechtse pedanterie. DDS zegt me niets.

  @18. Juist het op de man spelen door Pechtold was voor mij deze keer reden niet op D66 te stemmen.

  @19. Eén opmerking van Wiegel is nog geen bewijs. Ik heb het bij het PvdA-links over een door het partij-politbureau aangestuurde permanente hetze tegen een persoon. In mijn rijtje ontbreken nog Pauw en vooral de seniele Witteman en die grijnsschreeuwerd van DWDD.

  Zojuist weer iets gehoord van de robot Cohen. Had hem ècht hoger geschat. Wát een miskleun!

  Zo. Genoeg gestookt hier.
  Sargasso is een leuke site met voldoende liberale uitingen. Moest alleen even wat kwijt om er voor tezorgen dat dat zo blijft.

 9. 23

  Even voor de goede orde.
  Ik vind het jammer dat Wilders niet in het kabinet zit. Dan had namelijk de hele wereld kunnen zien wat een malloot het is en dat zijn PVV-ers een nog belabberder zootje is dan destijds de LPF-ers. We waren er in één keer vanaf geweest.
  Amen