1. 2

  @ zeven: Ik heb een grastrimmer met accu. Als ik daar gras mee trim, doet ‘ie het heel aardig. Ga ik brandnetels en ander spul te lijf dan ben ik zo klaar met m’n werk, want dat trekt ‘ie niet zo goed. En dan heb ik geen metertje nodig om me dat te vertellen, dat weet ik gewoon. Wist ik ook toen ik ‘m aanschafte. De realiteit is dat mensen die (100%) elektrische auto’s flauwekul vinden, een onrealistisch beeld hebben van deze voertuigen.

 2. 3

  @1: Illustreert de praktische kant van “electrisch rijden” anno 2011. De techniek heeft nog een aardige weg te gaan.
  Het “onrealistische beeld” waarover Majava spreekt wordt door het voorbeeld toch aardig als zijnde een realistisch beeld onderbouwd.

 3. 5

  Er was nog niet eens sprake van een rally rijden toen het al moeizaam werd…. en dan staat de airco/verwarming nog niet aan.

 4. 7

  En stil. Voorheen werden er jaarlijks al kweet-niet-hoeveel-afrikaantjes doodgereden hè. Die moeten we dan maar wegstrepen tegen milieuwinst en de innovaties die de motorsport met zich meebrengen.