1. 1

  Waarom slaan die lui niet gewoon, bloed zal er vloeien! Waar is de nostalgie naar de romeinse spelen?

  Of zijn er regels…

  beetje flauw…

 2. 11

  @10: Geld in de eerste plaats. Degene die alle anderen weg pest krijgt de jackpot, tenminste zo was geloof ik ooit de format, maar dat soort dingen kan vaak tijdens het spel veranderen (de kijkcijfers bepalen de regels denk ik). Daarnaast lijkt me verveling ook wel helpen. Die lui zitten de hele godganse dag daar maar in een villa, met niet veel meer om hun gedachten te vullen dan hoe elkaar eruit te werken.

 3. 17

  @12: Ik weet niet wanneer het programma begonnen is, maar ik geloof dat ze het al behoorlijk lang volhouden. Iemand die er wel eens meer dan vijf minuten naar gekeken heeft/meerdere afleveringen gezien? Ik krijg het bange gevoel dat ik hier de “expert” ben, ook al heb ik mijn kennis ook maar van een paar fragmenten van de joubuis.

 4. 18

  @#17 : life’s too short. Voer voor sociologen, voor het overige heb ik ’t driftleven daar al gecatcht na het zien van eerdere brokken ‘reality’ gespuis.

 5. 19

  Ze draaien daar langzaam steeds verder door. Ik heb het even gekeken omdat ik er op een of andere manier door gefascineerd werd. Het niveau in de Gouden Kooi is echter zo laag dat het waarschijnlijk binnenkort nog erger uit de hand zal lopen dan deze grove vorm van aanranding.

  Lullige is wel dat Talpa waarschijnlijk de meest gestoorde van allemaal “Jaap” heeft geïnstrueerd om zich nog gestoorder te gedragen dan hij al deed. Zie ook:

  http://frontpage.fok.nl/nieuws/79279

  Kijk het nu niet meer, ik word er niet vrolijk van. Gaf me een beetje het gevoel dat ik ook kreeg bij Lord of The Flies.

 6. 20

  @19 ja precies, dat is het. Iedereen zette het destijds op zn lijst, niet te moeilijk e.d., maar wel nogal deprimerend boek.

  @17 ik heb geloof ik net iets minder dan 5 min ervan gezien, op dit fragment na. Werd er al vrij snel depressief van. Sindsdien houd ik een veilige afstand in acht.

 7. 23

  Ja jij denkt natuurlijk nu dat ik elke avond aan de buis bij Talpa gekluisterd zit haha ;-)

  Vrees niet, ik heb tegen mijn principes in vandaag een Spits gelezen en dacht toen: dat fragmentje is vast leuk voor de reaguurders.

 8. 28

  ene pestdeskundige zei vanavond in nova dat ie morgenochtend vroeg met advocaten gaat onderzoeken of t mogelijk is om het televisieprogramma van de televisiebuis te halen.

 9. 30

  Net een torrentje gedraaid van Paolo Conte, Concert in Amsterdam. Hard. Dansen in de tuin op blote voeten en kersenbiertje in de knuist. Hoe kom je anders op een zijpad van Christelijke eschatologie, Charlemagne, Romaans en slavernij terecht ?

 10. 33

  @mescaline
  Op dat kersengedrocht na een goed plan.
  Gisteren nog maar mijn gras afgereden dus vandaag ideaal gras ervoor

 11. 37

  @Larie
  Nu we het toch over de televisie en de VPRO hebben: ik ben ook naar de Hema geweest en ik heb een stofdoek gekocht. Daar heb ik mijn TV mee stofvrij gewreven zodat ik binnenkort lekker naar zomergasten kan kijken.