1. 16

  ow wacht ff – ik zie nu dat ik 9 scoor.

  Autistic-like responses will show poor social skill, attention switching, communication and imagination, and an exaggerated attention to detail. In other words, geekiness. You scored 9.

  Categorie feestbeest, zullen we maar zeggen?

 2. 22

  25 – en ik zuig in wiskunde. Ik moet het voor deze monsterscore dus puur hebben van sociale geknaktheid.

  Weet iemand waar ik een pistool kan kopen dat niet getest is op dieren?

 3. 23

  Bij mij gaat er iets niet goed : alle vragen ingevuld en de status geeft 49/50 ingevuld ????

  #pakt telefoon om zich bij AIVD te melden als staatsgevaarlijk#

 4. 25

  Het goede aan deze test is dat hij is beveiligd tegen sociaal wenselijk invullen: als je weet wat sociaal wenselijk is, heb je geen Aspergerer en moet je dus laag scoren (misschien hoor je dan weer een paar punten extra te verdienen als je dit leuk vindt.)

 5. 27

  Dit is het Sargasso-voyeuren, of niet soms…. de cijfertjes die dacht ik wel. Alleen dr. Banner hangt me een raadsel te wezen.

 6. 36

  Niet met je eens @Ishamael. Beledigend ? Volkert is een bijzonder energieke Asperger. Die anderen halen het niet bij hem.

 7. 38

  @ mescaline: En de score is: 22. Neiging tot tobben en details valt volgens mij wel mee, maar ja met een score van 22 blink ik waarschijnlijk niet uit in reflectie…. Dus met #33 zat je er boven op, en dat was natuurlijk ook wat je eigenlijk dacht. Chapeau!

 8. 39

  Dat denk ik ook van GWBush, duh. Als Asperger rigide is, OK. Maar een 3ehands flutromanomschrijving, daar heb ik niks mee.

 9. 47

  In de kleine lettertjes staat dat uberautisten een redelijk lage score krijgen maar zich daar dan wel erg over verbazen en/of er erg blij mee zijn ;-)

 10. 55

  @Bismark: Het is ook meer entertainment dan wetenschap denk ik, er zit een kern van waarheid in, maar neem het resultaat met een flinke schep zout.