1. 1

  Wat een naar filmpje. Kan van mij in het mapje met onthoofdingen en stenigingen. Doet het vast goed op middelbare scholen, dit soort visualia.

 2. 3

  Nee, inderdaad niet naarder. Toch fascinerend hoor. Je weet wat gaat komen in dit soort filmpjes (dood) en toch is het vooral de mate van rauwheid waardoor het filpmje een grens overgaat bij mij. Vanuit een helicopter geschoten is het allemaal veel minder naar. Kortom, ik kwam net even in opstand tegen het filpmje bij mezelf, maar daar zit iets hypocriets in. (/einde zelfrelectie)

  Ik ga maar eens even wat Hi-res bloemen googelen geloof ik.

 3. 6

  Dank Carlos,

  Fijne kleurtjes en muziek, daar was ik juist aan toe. Als je nog iets met cavia’s heb, hou ik me aanbevolen. Of brakke excel-grafieken over energietransitie uiteraard.