1. 3

  Op de één of andere wijze heb ik zo’n donkerbruin vermoeden dat de ‘animal cops’ helemaal niet bedoeld zijn voor het dierenleed in legbatterijen of varkensstallen. En ook niet om de daders van een aangereden eend te achterhalen. Gezien de oorsprong van het plan (de politieke beweging die het mogelijk maakte) en de beperkte grootte van ca. 500 m/v personeel vermoed ik dat de belangrijkste taak zal zijn het bestrijden van ritueel slachten.

 2. 4

  ..enwel daarom zou het leuk zijn als we straks met zijn alle “114 en redt een dier” gaan platbellen met meldingen over de bio-indindustrie en boomkorvisserij…

  zou Dion Graus trouwens ook al 115 hebben geclaimd? “bel 115 en sla je wijf”?

 3. 6

  Donkerbruin? Daar heeft D. Graus zijdelings inderdaad al ergens eens over uit de school geklapt @ Brynnar. “Achter een dierenbeul gaat vaak ook een heel scala van andere misstanden binnen betreffend gezin schuil als drugs/ alcohol gerelateerde vrouwen of kindermishandeling, verwaarlozing of wanbetalen enz.enz.”

  “Mooi meegenomen” zei ie nog erachteraan….

 4. 7

  Ik vind dit trouwens een geniale manier voor politici om hun standpunten bekend te maken en evt. in de publiciteit te komen. Iedere week een half uurtje youtube video’s opnemen, daar kan geen uitzending van politieke partijen tegenop.