1. 2

  “misschien wel provocerend naar de coalitiepartners CDA en CU”.

  Met andere woorden: volgens Middelkoop zijn homo’s voor het CDA en het CU mensen waar zij niets mee te maken willen hebben? Ik kan de term provocerend in deze niet anders uitleggen.

  Zelfs Geert Wilders heb ik bezoeken aan moslim organisaties door ministers nog nooit als provocerend aan zijn adres horen noemen.

  Ligt de angst voor homo’s bij Van Middelkoop wellicht nog dieper dan de angst voor moslims bij GW?

 2. 3

  Nouja, die homo’s stemmen tegenwoordig toch allemaal Wilders en Verdonk. Dus in die zin is de grote PvdA deelname een beetje verspilde moeite.

 3. 4

  Tenzij hij bedoelt dat hij denkt dat het pvda denkt dat de christenrakkers dit als iets negatiefs zien. (sorry, maar de zin klopt)

 4. 5

  Ja de maskerade van de PvdA, wél homo’s in het verdomhoekje duwen als het op het huwelijk aankomt, maar als er n sigaar uit eigen doos gegeven kan worden dan staan zij als eerste op de boot.

  Walgelijke partij, en die Middelkoop mag van mij sowieso de bloedhoest krijgen!

 5. 6

  @4: op zich een goede verdediging, geen speld tussen te krijgen.

  Ik denk inderdaad ook dat hij denkt dat het pvda denkt dat de christenrakkers negatief over homo’s denken. En dat zal in het algemeen ook wel zo zijn. Maar dat wil dan natuurlijk weer niet zeggen dat dat ook de reden is van de betreffende ministers om mee te doen. Ook sommige ministers zijn gewoon mensen en staan – wie weet – wel gewoon oprecht hun steun te betuigen aan een groep die door sommigen in onze samenleving als ongewenst wordt gezien. Dat Van Middelkoop zelf bij deze bekrompen groep mensen hoort lijkt er alleen maar meer op na deze uitspraken. En zo is de cirkel rond en is het goed dat er ministers aanwezig zijn op die boten. Van welke partij ze zijn doet er verder weinig toe.

 6. 8

  En met wat steun uit de Hindoe-hoek is dat plaatje ook weer compleet.

  Of wou iemand die Hindoes (denk aan die vette tantrische sexblowtrips, denk aan eventjes de Kama Sutra doornemen, boy 3 pina colada!) als hele relaxte lui neerzetten ?

 7. 9

  Reken ook maar de boeddhisten tot de groep van homofoben. Ze schrijven een vergelijkbare taboesfeer toe aan seksualiteit als de rest wat ze vijandig maakt naar vrouwen en homoseksuelen.

 8. 10

  Pim fortuyn zou er geen problemen mee hebben.
  En waar is friso met de “Groene Draeck” ?

  Applausje voor sargasso dat dit in de zijbalk staat en niet als openingpost. jullie leren het nog wel.

 9. 11

  Ik lees wat anders. Middelkoop “vindt dat de PvdA “in zekere zin een claim heeft gelegd” op het thema.”

  Mijn conclusie: Toevallig kon helemaal geen enkele minister van CDA of CU er niet bij zijn (of misschien waren ze wel hard aan het werk terwijl die PvdA-ers op de boten stonden te fuiven). Daardoor ligt de verhouding aanwezigen ineens heel scheef en daar baalt Middelkoop wel van. De oplossing: noteer alvast de datum van de parade volgend jaar in de agenda, dan kan het hele kabinet in de boot en kan de PvdA niets meer claimen.

 10. 13

  @11. Hypocrietere antwoorden heb ik nog niet gelezen. Past wel bij een minster van Defensie.

  Werken versus feesten is natuurlijk alleen met gelach te beantwoorden. Haha je denkt toch niet echt dat een CU-minister, zelfs geen CDA-minister homo’s tolereert. Leg je oor maar eens te luister in de samenleving!

  Tolerantie is sowieso ver te zoeken. Voor mij zijn alle mensen gelijk, de 1 kan nu 1 keer wat meer als de ander. Maar wat is die persoon meer dan?

 11. 16

  een mooie optocht denk ik, vrijheid blijheid, het is net als carnaval ,niemand hoeft te gaan kijken laat staan me te doen
  ik vind zondag de beste dag om zo iets door te laten gaan in het vervolg