De Tour nu al voorbij?

De Tour de France is weer begonnen. In de openingsrit, een tijdrit van 19 kilometer, bleek dat Armstrong dit jaar weer sterk is. Hij wist zijn opponenten, vooral Ullrich en Basso, op meer dan een minuut achterstand te rijden. Tijdens de rit werd Der Jann zelfs door Armstrong ingehaald…
Alleen Vinokourov wist de schade met 50 seconden binnen de minuut te houden.

De tour is begonnen, maar is ie eigenlijk niet al voorbij? Of moeten we hopen dat Armstrong valt?

  1. 1

    Ach, ik vind Armstong wel aardig… Als hij de beste is moet hij gewoon winnen, toch? Dit is zowiezo de laatste tour van Lance :-)

  2. 4

    Een minuut is heel veel in de tour. Zeker als Armstrong voorligt. De krachtverhoudingen waren ENORM. Een minuut in 23 kilometer is omgerekend al gauw een paar minuten in een lange bergetappe (als het krachtsverschil dan even groot zou zijn, en waarom niet?). Maar ik ben tegen vallen. We wachten gewoon tot volgend jaar. Dan doet Armstrong niet meer mee en mag The Best of The Rest het eens uitvechten. Jammer dat Pantani dood is.

  3. 6

    Ik vind de tour een beetje saai worden. Dat je met een bal minder de tour kunt winnen weten we nu wel. Laat hij het nu eens proberen met een arm of een been minder. Dan wordt de Tour weer leuk!