De Week van Geen Commentaar: Hyves

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Weliswaar is er een nieuw GeenCommentaar-logo, maar sommige zaken veranderen niet: op zondag blijven wij terugblikken op de afgelopen week. Een beetje van uzelf en een beetje van GeenCommentaar: welk artikel trok de meeste lezers, ontlokte de meeste reacties of gaf de redactie het meeste plezier?

U mag natuurlijk van mening met ons verschillen in de reacties: het leek toch vooral de week te zijn van (gebrek aan) privacy op Hyves, de film van Wilders en een nieuwe GeenCommentaar-vormgeving.

Het meest gelezen artikel van de afgelopen week ging over Hyves, de grootste sociale netwerk-website van Nederland. Gastlogger David Riphagen waarschuwde voor de privacy-gevoeligheid van Hyves, waarbij voor jouw vreemde mensen binnen zes stappen achter informatie over jou kunnen komen zonder dat je er erg in hebt. Dit geldt uiteraard ook voor andere sociale netwerk-sites…

De meeste reacties kwamen op het artikel over de nationale troetelautochtoon Geert Wilders. Frans Verhagen beschuldigt de PvV-leider van samenlevingsverraad en dat maakte de tongen los in de reacties: hoe ver gaat de vrijheid van meningsuiting en overschrijdt Wilders de grens?

Mijn hoogtepunt van de GeenCommmentaar-week is het bekendmaken van de nieuwe vormgeving van de website. Na vele uren discussiëren en nog vele vele uren meer werk van ons webdevelopment team, zien we er weer als een fris weblog uit. Eventuele schoonheidsfoutjes die u opmerkt kunt u nog kwijt om het nog mooier te maken.

Veel leesplezier de komende week!

Reacties (3)

#1 RB

Prima lay hoor. Gefeliciteerd!

  • Volgende discussie
#2 Domino

Als altijd denken webmasters alleen aan zichzelf. Niemand heeft er kennelijk aan gedacht dit aan de lezers door te geven die via RSS-feeds geabonneerd zijn en dus al dagen hebben moeten denken dat GC overleden was…. Maar je hoeft je niet ongerust te maken, dit fenomeen blijkt inmiddels bij internet te horen….

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Joost

@domino: Dan gebruikte je een van de hele oude RSS-feeds, nog van voor de vorige layout. Mijn RSS-feeds bleven gewoon werken.

  • Vorige discussie