1. 2

  Pff, die mensen wonen daar alleen omdat ze te lui zijn om een echte baan te vinden. Ik ben blij dat ze niet van mijn belastingcenten profiteren. Stelletje nietsnutten. Veredelde krakers! Weg ermee!!

  (en ja, ik weet, sarcasme werkt niet op het internet. Dus.)

 2. 10

  Bolke: een woestijnklimaat kent lange droge periodes maar als het regent dan regent het opeens heel veel én kan de bodem nauwelijks al dat water opnemen (harde korst, waterafstotend door droogte, weinig vegetatie, nauwelijks bladeren en takken op de grond) dus dan ontstaan er al snel overstromingen en worden droge rivierbeddingen woest kolkende rivieren (voor even maar). Om dat in goede banen te leiden heeft een woestijnstad als Las Vegas dergelijke tunnels en bakken aangelegd.

 3. 15

  @2

  Inderdaad als je blijft weigeren het spelletje van Goldman c.s. mee te spelen is dit je verdiende loon.

  Ik prijs me voorlopig rijk met de gedachte dat Nederland minimaal een jaar of 5 achterloopt op de USA.