De geschiedenis van Guantanamo Bay

Cuba Libre ! Caribisch weblogger Casaspider onderzocht hoe Guantanamo Bay nu eigenlijk ooit in amerikaanse handen viel. Zijn verslag bevat enkele opmerkelijke feiten. Zo stuurt de amerikaanse regering jaarlijks nog steeds een cheque om de huur te betalen. Maar die werd door Fidel al ruim 40 keer geweigerd…

Op 11 juni 1898 werden twee Amerikaanse mariniers in Guantanamo gedood tijdens de oorlog tussen Cuba, Spanje en de Verenigde Staten (Casalog)

 1. 3

  Zo. Even gelezen. Mooi werkstukje, diepgaand onderzoek en schokkende conclusies. Ongeveer net zo schokkend als de tieten van Georgina Verbaan die echt blijken te zijn. Die categorie zeg maar.

 2. 5

  Als ik Casaspider’s log intik, verdwijnt de site van het scherm na een enkele muisklik. Poef! Foetsie!!
  Wa is dat voor ‘bug’, gebeurd zowel in FF als IE, wat heb ik aan mijn fiets hangen..

 3. 6

  Het linkje naar Casaspider’s log gaat via de Sargasso Database zodat casaspider weer een hitje krijgt en daarmee een zetje in de lijst van populairste websites.

  Maar het zou kunnen dat de database af en toe bugt? Anders zou ik het ook niet weten en gewoon de CIA de schuld geven. (communistisch log dat casaspider!)

 4. 9

  @CasaSpider: mmmm.kip, lekker.Als ik bezoek krijg zet ik vaak, zogenaamd argeloos, telearuba op mijn Mac. Meestal swingende mooi dames enzo. Full screen en zeer goede kwaliteit. Goh..zeggen ze dan, Aruba?. Ja antwoord ik dan, ze zijn niet achterlijk, wat dacht je dan. ;-)

  de link:
  http://www.telearuba.aw/

 5. 15

  Goed, gaat ie: volgens u mag ik geen kritiek leveren op de inhoud van een ander weblog, daar mijn weblog geen informatie verschaft. Tenminste, geen informatie die u nuttig vindt. Waarom mag u hier dan wel kritiek leveren op dit weblog, of mijn weblog, terwijl u zelf niet eens een weblog onderhoudt en daarmee dus helemaal geen informatie in welke vorm dan ook verschaft?

 6. 16

  @Dreknek,

  Goed gaat ie; 1. ik reageerde niet op de post ansich maar op u post. Dus daarmee geen/wel onderscheidt makend tusen u en ik (geen c.q. wel weblog) onderhouder maar tussen U en Casa (c.q) twee personen die beide een weblog onderhouden.

  Maar toegegeven, het bovenstaande is natuurlijk onderhevig aan doel en doelgroep welke volgens mij danig verschillen (betreffende dreknek.com en casa).