1. 1

  Inderdaad de grootste onzin, die koppen.

  Dit is een variant van de blinde Cuba-regeling: verboden om met de foute gewelddadige Iraki’s te handelen. Leuk idee, gestraft worden door de yanks nadat je eerst door terroristen bent afgeperst.

  Niks nieuws trouwens, die regel is ook al volop in gebruik in Z-Amerika.

 2. 2

  Ik lees het nog wat scherper. Volgens mij kunnen je spullen al afgenomen worden als Amerikaan wanneer je publiekelijk verklaart dat de troepen uit Irak moeten. Dat is immers een bedreiging voor de vrede……
  Of varianten hierop.

 3. 4

  “…or to pose a significant risk of committing…”
  Volgens mij is het dan al voldoende om als actievoerder (bord met anti-Irak-invasie tekst) richting het witte huis te lopen.
  Het witte huis (commander in chief) is namelijk nu nog bezig met het bewaren van de “vrede” in Irak. Bedreiging. Ergo….

 4. 8

  @5: Ik vind een Sandwichbord wel een dreiging van geweld hoor. Iedereen die viltstift/verf, stok en bord geleverd heeft, heeft de terrorist materieel ondersteund en als je de protestanten wat te eten of drinken verkocht hebt ook. Alle auto’s die uit de weg zijn gegaan van het protest hebben een dienst bewezen en mogen dus ook onteigend.

 5. 9

  Alle auto’s die uit de weg zijn gegaan van het protest hebben een dienst bewezen en mogen dus ook onteigend.

  hehehe.

 6. 10

  Klassieke techniek.

  Ook in vroeger tijden gebruikt om joden, ketters en ander gespuis te vervolgen. Maak een regeltje, onteigen, steel en verrijk jezelf.

  Onder de vlag van die foute anderen.
  De techniek heet nu liberalisme.
  De foute anderen terroristen.

  Het houdt niet op.
  Nu niet, nooit niet.

 7. 12

  Jajajaaaa….zeer alert Steeph, seer alertt.

  Maar wat moet ik hier nu van denken ? Deze meneer van de GOP komt nu met een hellepie-verhaal dat 6 maanden geleden al voor de hand lag. In het echt… maak je geen politiestaat met een paar Bush-missives en een aanval op Iran.

  Deze meneer doet voor de één een glasheldere en voor de andere een doorzichtige poging om zich in naam van van de “goede Republikeinen” als fatsoendelijke nette personen en regeringsmensen te profileren. Voor alles moet vooral tegen die square Bushes en die meer dan queere enge Cheneys worden gewaarschouwd.

  Dit is de eigenpropaganda die ik zelf wel een stuk eerder had verwacht. Maar goed, het is er dan, en achteraf laat deze goprotestant-met-resumé beslist wat meer politieke aanleg zien dan ik.

  Want pas nu pas, met een verkiezing over een jaar voor de boeg, begint het echt tijd te worden om de algemene onvrede over de GOP een stem te geven. En wat is op dit moment een betere manier dan voorlopig aan te sluiten bij “Democratische” gevoelens ? Eerst die ellendelingen aan de top maar eens schoppen, dat kan nooit kwaad. De Dems die komen later wel.

 8. 16

  Grappig, @Steeph 15, ja die kende ik al in een andere variant vorig jaar: lid van Congress ziet af van broodnodige briefings over wetsvoorstellen omdat daar mogelijk classified information in wordt gespuid. En die info openbaar aan de orde stellen is een misdrijf. (link kwijt helaas).

 9. 18

  Urright. Beetje bot gespeeld van het WH. Allerlei officeius kun je beter bij Dick Cheney bewaren, in een van die kluizen.