De evolutionaire link tussen vissen en ’tetrapods’ lijkt gevonden

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (5)

#1 Spuyt12

Nee natuurlijk niet. Nu heeft de ID-beweging TWEE missing links. Eén ervoor, en één erna.

Doe niet zo naïef.

  • Volgende discussie
#2 Carlos

Haha, het wordt dus alleen maar erger naarmate het bewijs voor de evolutie zich opstapelt. Het lijkt de 911-ontkenningsbeweging wel!

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Storio

Spreek aljeblieft niet over de evolutionaire link, die is al veel eerder gevonden. Dit is niet meer dan nog een voorbeeld van een van de vele soorten die te plaatsen zijn op de lijn tussen vis en amfibie.
Voor meer informatie http://scienceblogs.com/pharyngula/2008/06/ventastega.php

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Carlos

Ik zal voortaan minder lui zijn Storio, het was een zinnetje dat ik exact zo meegeleverd kreeg via de Linktip. Ergens hoorde ik wel eens stemmetje dat zei: “dat klopt niet helemaal!” maar ik had nog meer te doen en dacht what the heck er is vast wel een reaguurder die me verbetert ;-)

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#5 mescaline

Ouwe koek inderdaad Carlos.

Nou ben jij iemand die ook minimaal 1 zo’n evolutionaire racekever op aard heeft gezet en haar naar ik aanneem nauwgezet volgt, net als ik met die 2.

Waarvan er vandaag een (7) langs de kermis rijdend meteen antwoordt: “Nee, ik hoef niet.” De andere knikt instemmend.

Nou, intellectueel trek ik dit nou eens *eigenlijk* niet. Alle voor zoete koek geslikte evolutievogels, vissen, bloemen en interim-schepsels ten spijt.

  • Vorige discussie