1. 1

  Gepokt en gemazeld in de oude voorhoede.
  Nu tamelijk spits in een nieuwe voorhoede. Hij zou een goede zijn voor een moderne islamitische politieke partij. En dan samen met Geert Wilders ginnegappen over Job Cohen.

 2. 4

  Lijkt mij een prima brief. Ook opvallend dat hij helemaal geen smoezen of uitvluchten voor zijn vroegere idealen en daden zoekt. Het was misschien goed bedoeld maar toch gewoon fout, klaar uit. Duidelijk dat hij ècht heel anders is gaan denken. Hoe is dat begonnen, wie heeft hem mogelijk daarbij geholpen, wat heeft hij doorgemaakt? Het lijkt me interessant om daar meer over te horen.

 3. 7

  Ik heb ergens anders ook al gezegd dat in die brief een volgens mij juiste conclusie wordt getrokken, maar dat ik moeite heb om mensen die gelogen hebben te vertrouwen.
  Geert zou ik trouwens ook niet vertrouwen (AOW), ik verdeel mijn wantrouwen keurig over iedereen.

 4. 8

  @6 mmmwjoeah zowat. Geert is een showman net als Job of Roemer.

  Van een bekeerling als Jason krijgt Wilders natte dromen, wou ik maar benadrukken. Job Cohen niet, voel je het verschil ?