1. 5

  Lord Wanhoop, als je hier een jaar eerder was gekomen (8 en 9 maart 2008 om precies te zijn), had je je dan ook afgevraagd of dit een website is ter verheerlijking van het Yakutiaanse volk?

  Dit is Sargasso, hier denkt men zelfstandig en worden geen hapklare brokken omgeschreven ANP-feed met een populistische sausje geserveerd.

  Verder iemand nog een steekhoudende mening over sultan Qaboos bin Said al Said?

 2. 6

  Nope, wel een paar niet steekhoudende gedachten.

  Hij lijkt op Sjeik el Rojenbiet uit Suske en Wiske, maar dan minder dik.

  Het gaat vrij goed met Oman dus hij zal het wel goed doen.

  Hij is de laatste regeerder van zijn clan, heeft geen kinderen en is homo en bejaard dus die zullen er wel niet meer komen ook.

  Zijn naam doet denken aan het liedje Loose Caboose van Joe Tex.

 3. 7

  Weer een schitterend rijk portret alweer @Carlos. Je ziet en voelt de spanning van de islamitische legertucht, overal waar hij komt. Maar niet omdat Caboose zo’n krachtige persoonlijkheid is. Zijn futloosheid spat van het scherm af.

 4. 10

  Nu ik me wat, door de post, een beetje ingelezen heb lijkt me het een aardige meneer.

  Alleen al het gegeven, hij houdt van klassieke muziek, dat zijn orkest (heren en Dames samen in de orkestbak!) in Oman mag spelen maar elders in de Maghreb niet en dat scholing/verzorging van zieken en zwakken geregeld is, staat hij voor mij op een goede plek, in zijn vel.

  Die costuums! wat zijn wij saai geworden.

 5. 11

  @mescaline..in de Aziatische en Arabische wereld is het “gezicht” doorslaggevend.

  Futloos, zoals je vanuit je westerse blik meen te zien, is op die plek juist kracht en rust uitstralend. Psychomotoriek is cultuur. Keeps the system intact.

  Oman is beslist een andere ervaring dan bijvoorbeeld het megaloname dubai. Daar lopen geen slaven rond, in Oman.

 6. 12

  ot: Mijn exbuuf in Der Schweiz Nina Turner ging soms met orkest voor hem en wat van zijn clan zingen. Geheel verzorgd, kon ze weer USA pleepapier importeren…de verhalen (.).die man is OK echie.

 7. 13

  Ik zie een man waarvan ik het onwaarschijnlijk vind dat hij zijn vader van de troon zou kunnen en willen stoten. Hij is geen meesleurder, maar een meegesleurde. Met een rol in een harde hoge cultuur die de zijne moet zijn. Maar die rol ligt hem niet.