Dagsluiting – Krasnoyarsk

Dagsluiting

Krasnoyarsk – de stad, de leugen. Bekijk het plaatje boven, en troost u loos.

Zo is het en niet anders. Maar waar anders dan op het mestvaalt (niet in de uitgepuurde dunne lucht van de alpentoppen) ontstaan de mooiste bloemen? Afgesloten voor het westen vanege military en 007ish stirred and shaken, puist de zweer weer open en ontstaan de mooiste fenomenen. En op het moment waarop een luitenant tot papieren keizer (polpa gebruiken ze allemaal) gekroond wordt, staat een Nederlander ineens voor ons geposteerd. Of we

z’n tentoonstellinkie willen zien. De laatste klank die je verwacht op dit stort met mooie paddestoelen is Nuchtere Artiest in Vlekkeloos Nengels (=soort Nederlands met enkel Engelse woorden) of dus net eigenlijk wel?
Het dient gezegd: zijn installaties zijn geslaagd en gelaagd, zijn humor grappig en sappig – maar er komt een oerschreeuw uit elke vezel in ons lichaam naar boven, daar aan de oevers van de M53: W E G V A N H I E R R R R!!!!!!

Dat doen we dus dinsdag.

De catharsis komt dichterbij. En het zal naar het zuiden zijn. We houden u op de hoogte.

  1. 1

    [ xcuus. in mijn schreeuw naar het zuiden en lucht en vrijheid, heb ik verkeerd gelinkt. Hier uw Vlenglse Nederlander, een schat – maar phet verkeerde moment in onze reis, die toch al geen duidelijke afbakening meer heeft.
    Link hersteld ]