1. 2

  @1: Doe maar onschuldig. Hans Anders weet al lang dat Sargasso (moet ook wel met zo’n naam) onderdeel van Illuminatie is en dus dit soort dingen gewoon mee plant.

  Trouwens nog een kwieke danser, die ouwe Pruis!

 2. 3

  Moet een hel voor hem zijn erger dan een potje waterboarding met die galm erbij ook. Raar in die of Aziatische culturen: de galmknop op 10? Vreselijk. Dat alléén al zou voor mij reden zijn álles maar dan ook álles te bekennen zelfs mijn schoonmoeder zou het haasje zijn.

  Die mof houdt daar levenslang een posttraumatische stressstoornis aan over geloof mij nou. Maar wat een idioot, goed, ongemakkelijk/ zenuwen, nóóit gaan lachen natuurlijk zo speel je je ontvoerders in de kaart…domdomdomme dombo…

  Bedoel, bij het volgende “feestje”? En geen vrouw te zien ook verder? Laten ze hem dalijk nog met schalen eten rondgaan of de vaat doen of zo (wat op zich geen kwaad kan weten ze óók een keer wat het was)…

 3. 4

  @3: Wel typisch dat leipe mes. Zag vanmorgen op het journaal een straatbeeld van Jemen. Daar liep poddike een jochie van hooguit 12 met zo’n mes in zijn riem door het beeld.

 4. 6

  Zoek maar eens op ‘Jambiya Jemen’, het wordt gezien als iets traditioneels en staat symbool voor mannelijkheid, onderandere dan, onderandere.