1. 4

  Fuck off met die inloglinks… gooi filmpjes voortaan maar op een site waar je je niet voor hoeft te registreren als je wil dat iemand er naar kijkt.

 2. 11

  Is anders wel van een heerlijke tristesse, die clip. Doet me denken aan de treurnis die uit het tweede deel van “Boogie Nights” ademde. Hoog tijd voor een nieuwe Richard Pryor om dit soort “chorography” waanzin ’s te gaan parodiëren, lijkt me…

 3. 12

  Tristesse?
  Volgens mij hebben vandaag een paar Sargasso-lezeressen na het zien van dit clipje (weer) hun reis naar Gambia geboekt…
  [img]https://sargasso.nl/wp-content/uploads/2007/05/romanceontheroad.gif[/img]

 4. 16

  Gen-ia-a-l!

  Ik zag em bij Trendbeheer.com, en tipte em heel blij aan Carlos als Close. Ik heb nu al m’n Sargassolunchbonnen voor deze week moeten inleveren omdat ik deze site niet goed heb bijgehouden (“blijkbaar”).