1. 2

  Het zijn wel bijzondere mensen, bij de DagStand, vind ik….

  Men vond mij ‘op de man spelen’ (ik meldde daar dat ik de opvattingen van sommige van de bloggers nogal homofoob vond) en mijn reacties zijn verwijderd.

  De ‘hoofdredacteur’ aldaar: “Ik heb geen zin om het debat op deze site te laten platslaan door een roze gedachtenpolitie die gaat bepalen wat wij wel en niet mogen denken. Wie het niet met de stelling eens is, moet met inhoudelijke argumenten komen.”
  Ik vraag mij af of dat eigenlijk een soort uitnodiging voor ‘relschoppers’ is…;-)

  Wel flauw; ‘Jelle’s’ opmerking “Sargasso is niet boos, maar constateert dat jullie en homofoob imago hebben, en terecht, stelletje relnichten”, mag wél blijven staan.

  Kortom, met het bovenstaande wil ik eigenlijk alleen maar uitleggen wat de ‘benepen sfeer’ van Jan Jaap zou kunnen zijn.

 2. 5

  Livestro in een reactie:
  Dirk Jans stelling is niet dat homo’s niet hun seksuele geaardheid in vrijheid mogen beleven maar dat het beter is voor kinderen om in heterogezinnen op te groeien. Dat is een volkomen acceptabele stelling die zonder meer geformuleerd en verdedigd mag worden.

  En dan vindt Livestro het gek dat hij wordt ontslagen wegens gebrek aan niveau…