1. 2

  Ik zie van alles maar wellicht bekijk ik mijzelf in uw spiegel.

  Een wereld gesneden (coupe) in twee en aldoende als de strijd (coupe du monde) is gestreden geheel leeg.

  Allegorisch gevoel van de grot van Plato bekruipt me als ik langer kijk, eigenlijk een triest beeld maar beklemmend neergestreken, op een gebedsrol lijkt het wel.

  Heeft U ribfluwelen gordijnen?

 2. 5

  Knap puzzeltje hoor,…zo op het eerste gezicht leek er niets aan de hand! De schaduw van die vaas valt verkeerd. En past, als je ‘em omdraait, precies in het raam. Niet doen!,..anders kan je net zo goed een geheel zwart vlak schilderen!,…kan ik ook. Hoort dat altijd zo?

 3. 7

  Nou,…e.e.a. kan geen toeval zijn Larie,…ja,..en de rest zal je toch écht zelf in moeten vullen!…
  Overigens,..even voor mij,..ga es naar de toetsenbordenboer,..met je ”Mac”….:)