Column comments: Ebru Umar

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Ebru UmarHet is de laatste tijd een beetje “in” om je gelijk te halen via de media. Zo ook Ebru Umar die het gisteren in de metro (geen link voorhanden, maar tzt komt hij hier te staan) nodig vond Apple aan de schandpaal te nagelen. Heel leuk leesbaar stukje, maar als ik interesse had in de privébeslommeringen van een zekere Ebru die opstartproblemen heeft met een mac (bijna de allernieuwste!) dan zou ik vaker kijken naar programma’s als Kassa en aanverwanten.

Het is uiteraard zeker dat Ebru haar probleem opgelost is. De manager van Apple Nederland las dit en heeft er direct een mannetje op gezet, waardoor een andere Apple klant nu langer op zijn of haar reparatie moet wachten. Want denk je dat hierdoor de overall service van Apple beter wordt? Niks. Programma’s als Kassa zorgen daarvoor, door zo’n bedrijf maandenlang kritisch te volgen en bijna wekelijks aan de schandpaal te nagelen. Niet een columnistje dat voor de column waarin ze een privévete uitvecht gewoon betaald krijgt.

Volgende week in de column van Ebru: Hoe snel het allemaal niet was opgelost door die vriendelijke meneren…

Reacties (2)

#1 Mark

Goed, zonder de column dus gelezen te hebben: als haar frustraties grappig om te lezen zijn is dat een prima reden voor een column over het onderwerp. Ok, het is al vaker gedaan, maar het feit dat zo vele gebruikers kafkiaanse ervaringen hebben met computers behoeft eigenlijk zoveel mogelijk demonstratie zodat de makers zich achter de oren krabben en proberen die arme “lutsers” nou echt eens tegemoet te komen.

  • Volgende discussie
#2 Joost

Haar klacht was terecht. Maar veel verder dan de “grappige” opmerking “appeltje eitje” kwam ze niet.

Ik had dat laatste overigens als “Appletje eitje” opgeschreven.

Maar ik denk dus dat dit geen flikker uitmaakt. Ze zullen haar helpen uit “damage control” overwegingen, maar er veranderd niets.

  • Vorige discussie