1. 3

  Het is een bril van de vaste PvdA campagnebrillen strategisch opticien.

  Het is het Melkert modelletje.

  Als dat maar goed gaat.

 2. 5

  wat lopen ze toch te fitten en te zeuren tegen die cohen trouwens over zijn “dossierkennis op sociaal economische zaken” pfff..

 3. 8

  Gelukkig hebben we geen GOP in Nederland, hoeven we niet te horen dat Cohen eigenlijk een moslim is, iemand kent die extreme uitspraken doet, een socialist(!!!) is et cetera.

 4. 9

  @8: Wist je dat Cohen eigenlijk niet in Nederland geboren is? Vind je het ook niet verdacht dat hij zijn geboortecertificaat maar niet wil laten zien?

 5. 13

  Dat bisschoppelijke, bemoedigende knikje aan het begin, voor de man begint te praten… meer hoeft men niet te zien om te weten: dit wordt de nieuwe minister-president, die de roofstaat aan het IJ weer op de rails zal krijgen, die de rijken weer iets rijker zal maken en de armen flink wat armer, en die zijn volgelingen zal teleurstellen, elke dag van de week, jaren achtereen. Een sociaal-democraat in hart en nieren, die diep buigt voor de bazen en vervolgens trots uitroept: “Zie eens hoe lenig ik ben!”

  Sorry, jongens en meisjes, maar deze hoofdonderwijzer heeft ons niets te bieden. In die zin klopt de vergelijking met Obama als een bus.