1. 3

  @2: Nou, ik geef het op. Sargasso-zoeken werkt hier tegen me. Ik kan de link niet meer vinden. Een tijd geleden vond je dat ik teveel nadacht over de closing time. Ik moest het meer over me heen laten komen.

  Nou, dat bedoel ik: laat dit maar over je heen komen.
  Tis niks, gaat ook niks worden.

 2. 4

  Helaas kan ik niet meer reageren in het Nina Hagen draadje maar om toch nog even iets anders te laten zien en horen wil ik deze redelijk onwaarschijnlijke combinatie toch nog even kwijt in dit verder betekenisloze draadje (Frankrijk, TF1, 1990):

 3. 5

  En nou wil ik niet lullig zijn maar Nina zingt dan ook nog Stille Nacht, Heilige Nacht. Ook apart en tot daar aan toe (mooi hoe zij haar korte ademhalingsintervallen daar toont en hoe zij aan het eind van het eerste couplet even door de knieën gaat). Maar vergelijk dat nu eens met Mahalia Jackson.

  Kijk, zingen is toch adembenemend mooi, in beide gevallen.

 4. 8

  En is het zo aan het eind van het jaar ook weer niet ‘ns tijd voor een fijne lijst samengesteld door de reageerders , en dat Steeph de boel dan op volgorde zet. Thema, iemand heeft vast wel een idee, die begrafenislijst wa erg de moeite waard.