Closing Time | Under the gun (a slight case of overbombing)

Foto: Ted (cc)
Serie:

Wat gladder dan hun oudere werk, maar dat krijg je als je aan de haal gaat met een nummer van Berlin-zangeres ’take my breath away’ Terri Nun. Aan de andere kant is de 2e helft van dit nummer de beste weergave van de technologische mad-max doom die de Sisters probeerden te vinden met Lucretia, my reflection en Dr Jeep en die je ook terugvindt in films als de Terminator-saga.

0

Reacties (3)

#1 6822

And the meek will inherit what they damn well please…

Was als puber altijd iets meer onder de indruk van Some girls wander by mistake, vanwege het hoge rock-gehalte van deze latere nummers. Kan het nu echter damn well waarderen..

  • Volgende discussie
#2 gronk

SoM heb ik altijd een beetje lastig gevonden, omdat de sound die ze nastreefden prima was, maar hun nummers er vaak net naast zaten. Waardoor je een heel album had met nummers die het allemaal net niet waren. Hoewel het me niets zou verbazen als er anno nu een SoM-kloon is hun stijl beter uitvoert dan ze zelf ooit gedaan hebben.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 6822

@2: Ik herken wat je zegt, maar had dat dus niet bij some girls wander by mistake. Stuk voor stuk raak als je ’t mij vraagt.

Verder vond ik Eldritch altijd wel sympathiek. Mede vanwege zijn voorliefde voor fc st. Pauli.

Maar zoals dit, fantastisch toch:

https://www.youtube.com/watch?v=dKns7C-mnY8

  • Vorige discussie