1. 3

  Die naam is trouwens wel tekenend voor de verwording van elk democratisch, feministisch, sociaal besef dat ooit op deze wereld heeft bestaan. Stupide regressie tot de surfcultuur overal. Ze hadden zich ook de Beachgirls kunnen noemen.

 2. 5

  @4: Zo is het. Eigenlijk wil je alleen ‘Keep on smiling‘ zien en horen. ‘No matter what bullshit around’, altijd blijven lachen jongens. Geen opmerkingen aangaande alles wat geweest is: dat is geweest. Alleen maar de toekomst en we blijven lachen terwijl we beroofd, bestolen en verneukt worden. En als dat wordt vastgelegd in bullshitnamen als de ‘Surfragettes’ wil børkbørkbørk dat als verzuring even genoteerd zien. Nou, børkbørkbørk, het licht komt vast ooit bij je, maar dat kan even duren in dit democratisch teloorgangstijdperk. Bij sommigen blijft de duisternis tot in de eeuwigheid omdat ze zo hard lachen dat ze niets meer zien of horen. Het zijn die stupide onwetenden, die de echte verzuring brengen, letterlijk (ecologisch) en figuurlijk (psychologisch).

  En ja, deze apocalyptische diarree komt tot u met een lach.
  Ik heb goed geslapen. Dank u.

 3. 7

  @5: Wat is je probleem? De naam “Surfrajettes”? Het licht verteerbare karakter van de muziek? De jaren ’60 aankleding? Het liedje zelf? Vrouwen die elektrische gitaren bespelen? Het enigszins boksige geluid van de drums?