Closing Time | (The) Pentangle

Foto: Ted (cc)
Serie:

Na u allen de afgelopen drie dagen getrakteerd te hebben op (tyfus)herrie*, leek het me wel aardig iets lichters klaar te zetten. Pentangle is een Engels folk / rock gezelschap dat ooit, lang geleden, is begonnen in de hippietijd. Al dan niet met ’the’ voor de naam, daar zijn ze blijkbaar nooit helemaal uitgekomen. Light Flight stamt uit 1969 en heeft de spreekwoordelijke tand des tijds prima doorstaan.

*Maar wel mooie tyfusherrie!

 

Reacties (1)

#1 hermann

Toen ik dit hoorde moest ik meteen aan “It’s a Beautiful Day” denken. Ik dacht, hun muziek heeft veel overeenkomsten, wat leuk.

Niet dus. Vergissing mijnerzijds. Alleen overeenkomsten in de tijd.

Desalniettemin, hier live “It’s a Beautiful Day”. Misschien kan ik sommigen blij maken.

https://www.youtube.com/watch?v=rOn8vl0XBVQ