Closing Time | Rosie

Foto: Ted (cc)
Serie:

Ja okay, ik was jong, ik had waarschijnlijk voor de eerste keer alcohol gedronken, en ik had gel in mijn haar gedaan, en ik had misschien, heel misschien, een trekje of twee, drie hoogstens dan hoor mam, genomen van dat jointje en ik had dat giletje van mijn oudere broer, zonder te vragen,  geleend – stond wel stoer, vond ik zo voor de spiegel. Gelijk even die dansmoves geoefend. De mouwen van mijn shirt had ik opgerold tot mijn ellenboog, stond ook wel stoer, hoopte ik. Dat hoedje moest het afmaken. Dan zou ze vast wel met me gaan dansen op dat reggae-liedje van Joan Armatrading op dat feest. En daarna zoenen. Was de planning. Hey, Rosie. Gaaf nummer blijf dat toch.

Reacties (2)

#1 Frank789

“this song, which is about an attention-getting guy with lipstick, a red umbrella and his hair piled high.”

https://www.songfacts.com/facts/joan-armatrading/rosie

  • Volgende discussie
#1.1 Rigo Reus - Reactie op #1

Leuke funfact.