Closing Time | Rhapsody (of fire)

Foto: Ted (cc)
Serie:

Zwaarden. Draken. Tovenaars.  Een episch intro! Koren! Een verteller met een diepe stem IETS DUISTERS AANKONDIGT!! Gitaren en powermetal en hoge zang en wat klassieke instrumenten en koortjes ALLEMAAL SAMENGESMEED TOT EEN MUZIKALE VERTALING VAN SWORDS & SORCERY PULP FICTION MIJN GOD MENSEN HOE KUNNEN JULLIE HIER NU NIET ENTHOUSIAST VAN WORDEN!1?!?!?1!?!1

Ahum, eh, ja, Rhapsody of Fire, dus, toen ze nog alleen Rhapsody heette, van hun derde album Dawn of Victory, volgens sommigen één van de beste power metal albums ooit. Voor mensen die bombast kunnen waarderen.

Reacties (1)

#1 okto

ha ha die viooltjes op 2:32, daar moest ik wel om lachen.
Die zang vind ik dan weer wat minder. Mij iets te veel een meezinger. Vanaf 4:30 kan ik het dan wel weer waarderen. Duidelijk te horen dat het uitstekende muzikanten zijn.