Closing Time | Pink en Dallas Green

Foto: Ted (cc)
Serie:

Pas geleden merkte een oplettende reaguurder op dat in mijn Closing Times de man (al dan niet behept met gezichtshaar) behoorlijk domineert. Dat was mij ook al opgevallen. Daarom ben ik toch nog eens in mijn archieven gedoken om te zien of de muziekvrouw nou echt zo ondervertegenwoordigd is. Het antwoord is ja. Maar er zijn er wel degelijk een paar die ik hoog heb zitten, alleen is niet alles even geschikt voor een Closing Time. Zo vind ik Pink een geweldige zangeres, maar om hier nou een van haar grote hits te plaatsen… Iets te hoog pop-gehalte.

Maar dit nummer, hoewel een cover (van Sade, niet van U2!) en ook nog een duet, vond ik bijzonder genoeg om eens onder de aandacht te brengen. Ze heeft er zelfs een stemmige outfit bij aangetrokken. Raise your glass for Pink en Dallas Green!

Dan ga ik ondertussen even nog wat interessante dames opdiepen.

Reacties (6)

#1 gbh

In mijn muziekarchief is de muziekvrouw egaal vertegenwoordigd.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

om er een paar te noemen.

  • Volgende discussie
#2 Mclovin
  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Sylvia

Zap Mama
Oumou Sangare
Souad Massi (Deb!)
Khadja Nin (Sambokera)
Kandia Kouatė (Kita Kan)
Natacha Atlas
Ofra Haza
Lisa Gerrard
Neneh Cherry (nieuw album uit)
Tracy Chapman

Om er maar even een paar willekeurig te noemen.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Rigo Reus

@1: maar de vrouwen waren de afgelopen dertig jaar op?

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#5 Rigo Reus
  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#6 gbh

@4: Nee hoor :)

  • Vorige discussie