Closing Time | Oathbreaker

Foto: Ted (cc)
Serie:

Ja mensen, wat kan ik er van zeggen? Ik heb nu eenmaal een zwak voor zingende Vlaamse dames. En Caro Tanghe van het Belgische Oathbreaker zingt de sterren van de hemel (en de verloren zielen uit de put van de hel), terwijl de rest van band het op perfecte wijze muzikaal begeleidt. Het geheel is, inclusief het clipje, af en toe een beetje beklemmend, maar daarom niet minder mooi (wellicht juist daardoor).

Absolute aanrader, ook live (ik kende de band niet totdat ik ze toevallig zag spelen op een klein indoor festivalletje – in betere tijden, toen je gewoon nog naar een zaal kon gaan om bandjes te kijken).

 

Reacties (3)

#1 Janos

Mhhh, ik zit nu net op YouTube en die beveelt me deze aan: https://www.youtube.com/watch?v=plVRg5X7UW4

Voor de mensen die twijfelen of ze het kunnen in een live-sessie. Je privacy aan de duivel verkopen heeft toch ook voordelen…

  • Volgende discussie
#1.1 beugwant - Reactie op #1

Moet je Elizabeth Zharoff weer zo laten schrikken?

#1.2 Janos - Reactie op #1.1

Haha, als ze hier ooit een reaction video van maakt ga ik zeker kijken :)