Closing Time | Komkommertijd

Omdat het zomert (komkommertijd) en omdat vandaag bekend werd dat de rechten van dit nummer voor 15 miljoen euro zijn verkocht, dit luchtig niemendalletje van Katrina & The Waves.

Uiteraard zijn er talloze tenenkrommende covers. Toch nog twee gevonden die “iets” hebben. Een jazzy vertolking en een duo dat veel sprankelende hits tot quasi cult weet terug te brengen.

Pfff, ‘iets hebben’, u ziet: de waan van de dag gaat nergens over en daar hebben we toch maar mooi het onze aan toegevoegd….

 1. 2

  Pfff, ‘iets hebben’, u ziet: de waan van de dag gaat nergens over en daar hebben we toch maar mooi het onze aan toegevoegd….

  Haha… slechte dag gehad? :))

 2. 4

  En die van Linda Ronstadt is gewoon veel slechter vanwege die ongelofelijk slechte platte slagwerkpartij en die irritante steelguitar. Mijn god hoe kun je een aardig liedje zo om zeep helpen en toch mooi zingen. Linda en Eva zijn wel elkaars evenknie wat dat betreft. Maar een gitaar is voldoende als begeleiding.

 3. 5

  En als we het nou toch over Linda Ronstadt hebben dan kun je de volgende toch beter met je ogen dicht bekijken. Zingen konden ze in de jaren 70 wel degelijk maar mijn god wat een kleren.

  En als extra: aankondiging door José Feliciano, ook wel apart.