Closing Time | Een samba voor jou

In de vorige aflevering van covers kringloop deel III, eindigden we met Santana’s instrumentale cover van Adouma, een dansnummer van Angelique Kidjo. Santana is natuurlijk voral bekend van onsterfelijk goede instrumentaaltjes. Deze dans is voor jou (Samba pa ti).

Vocale muziek wordt minder vaak gecoverd met instrumentale versies dan andersom. José Feliciano kon het niet laten om Santana’s ‘Samba pa ti’ van tekst te voorzien.

Zo, dat was een lekker relaxte vierde stap in deze covers kringloop.

 1. 1

  Dit is dan weer nieuw voor mij. Ik ken Jose Feliciano natuurlijk voornamelijk van de cover van „schijn een lichtje op mij” van de vader der hallucinerende popmusici die tot de club 27 behoort.

  Ik prefereer gewoon Santana. Feliciano gaat maar Feliz Navidad zingen, daar kan hij het Sky radio publiek mee vervelen;-)

 2. 2

  https://www.youtube.com/watch?v=rj405bbDsoY

  Er moet een betere versie zijn van „schijn een lichtje op mij’ in zw/wit, waar Morisson knetterstoned is en net een liefje heeft geneukt, dan was hij op zijn best. In dit filmpje lijkt hij wel nuchter (schande!) Wat is dat toch dat de beste kunstenaars gestoord zijn?

  (Sorry, P.J. Cokema, dat ik het niet over Jose Feliciano heb)

  Edit: https://www.youtube.com/watch?v=6O6x_m4zvFs

  Dit is beter, tegen de grens van waanzin aan. Wat heeft die man de wereld een schatten na gelaten! En wat een topmusici die met een volstrekt gestoorde man kunnen spelen! Jose Feliciano? Wie is dat?