Closing Time | Counting Crows ft. Vanessa Carlton – Big Yellow Taxi

Op de dag dat de uitslag van de Gouden Hockeystick-award bekend wordt gemaakt, moeten we natuurlijk een bijpassende dagafsluiting hebben. Het kostte me niet veel moeite om te bedenken wat die moest zijn. Nou ja, ik heb eerst even gezocht op “nature” en “climate”, wat overigens een bizarre hoeveelheid aan urenlange video’s opleverde. Maar al snel viel dit nummer me in. Natuurlijk! Toen was het nog even dubben, of het origineel of de bekende cover de juiste keus was. Ik ben dol op Joni, daar niet van, maar Counting Crows hebben het nummer een prachtig tweede leven gegeven. En gezien de naam van de band die de cover heeft gemaakt, heb ik ook daar niet lang over nagedacht. Dus geniet een momentje van Counting Crows (ft. Vanessa Carlton) met Big Yellow Taxi.