1. 4

  Rik het nieuwe buzzwoord is biodiversiteit

  Ik ben voor duurzaamheid maar ik ga me niet leeg laten melken door een stelletje criminelen zoals Al Gore en elitaire grote geld kussende wetenschappelijke organen.

 2. 5

  @4, Alvast voor het geval je onverhoopt ongeneeslijk ziek mocht raken (wat ik niet hoop) en je jezelf niet wenst leeg te laten melken door elitaire grote geld kussende wetenschappelijke organen: succes met de geneeskrachtige waterjes van Jomanda.

 3. 6

  Als ik ziek wordt sla ik door monopolies en schijn concurrentie vertraagd ontwikkelde behandelwijzen niet af natuurlijk, dat zou niet duurzaam zijn.

 4. 8

  @7,

  Mooi gezegd!

  @4 e.a.

  Mwah, buzzword van 2011? Iig. geen CO2 meer alhoewel er nog goed geld mee is te verdienen in de advieswereld. Denk dat er voorlopig even geen buzzword is iig. niet biodiversiteit want dat blijft niet bij de gemiddelde mens tussen de oren zitten. Over een paar jaartjes mss. energieschaarste en/of grondstofschaarste? Dat lijkt me meer voor de hand liggend.