Classifieds – Egg Donor

EGG DONOR
100% JEWISH ASHKENAZI Egg Donor Needed. We are seeking women who have blue-green eyes, are under the age of 29, SAT 1300+, physically fit and maintaining a healthy lifestyle. If you have the desire to help an infertile family and would like more information, please contact us. $20K (plus all expenses). E-mail [email protected]; 1 (800) 264-8828.
 
$12,000. You are: 21-33yo, healthy, Caucasian w/ dark brown or black hair, brown eyes, 5’5″-5’11″, SAT 1300+ (or equivalent). Email description (re above criteria and other relevant facts) and photo to [email protected] Confidential.
 
Egg Donor wanted My wife and I are in need of an egg donor between the ages of 18-29. Must be intelligent and personable. Substantial compensation included. If interested, please send resume and digital photo to [email protected] COM

Source: Columbia Daily Spectator, March 30, 2006, page 9, Classifieds

 1. 1

  Ik ben een vrouw van onder de 29 met katteogen en ik leef super gezond (verberg mijn glaaasje witte wijn achter mijn buik). Alleen die SAT 1300+, dat haal ik niet. Jammer.

 2. 2

  Ja, und? Wat is hier Sargasso-waardig aan? In de VS schijnt het voor sommige studentes een heel aardig bijbaantje te zijn. En als je zulke bedragen neerlegt, mag je ook eisen stellen, lijkt mij.

  Mijn sperma is overigens voor aanzienlijk minder dan 20K te koop, mocht er belangstelling zijn.

 3. 8

  …. ! We hebben het wel over de genepool van JAPs only. Neurotische en verwende tantes met een neiging tot dik worden. Haha, being healthy, keeping a healthy lifestyle = slank zijn. SAT 1300 = je inspannen, unlike a JAP. :D

  *Jewish American Princess*

 4. 10

  @ALO, 5% van de mensen scoort SAT 1300+. Je weet vast wel hoeveel mensen jouw hoog IQ hebben. Goeie kans dat je het redt, jong!

 5. 11

  Kan je eigenlijk ergens in Europa makkelijk aan zo een SAT test raken.
  Zou die eigenlijk wel is willen zien. Misschien wel is eentje doen om te zien hoe laag ik wel scoor ten opzichte van de gemiddelde Amerikaan. Ik ben dan wel maar een Bachelor (jaja het Bachelor Master systeem heeft België bereikt) in Informatica maar heb vaak het gevoel dat Amerikanen totale nitwits zijn die niet meer kennen dan hun vakgebiedje.

 6. 14

  @BvL: Een informaticus die een uitspraak
  doet over intelligentie op zijn ‘gevoel’?
  Wat de ‘nitwit Amerikanen’ aangaat, een Bachelor study in Europa is verderlicht t.o.v. het land van de nitwits.Wel eens een college gevolgd daar? Dat zegt wel wat over uw papier.

 7. 15

  1) Ik denk dat je de Bachelor studies in Europa nog niet kan veralgemenen. Er zijn nog grote niveauverschillen tussen de verschillende landen.
  2) Zelfs binnen de landen is er vaak een niveauverschil.
  3) Ik denk dat Amerika het beste voorbeeld is van grote niveauverschillen tussen de verschillende Universiteiten en scholen.

  Gevolg niveau’s gaan vergelijken is moeilijk. Vandaar mijn vraag waar je SAT testen kon doen.
  Mijn opmerking over de nitwits ging erom dat ze buiten hun vakgebied weinig kennis lijken te bezitten, laat staan buiten de leefwereld van Amerika.
  Maar dat is waarschijnlijk ook een gevolg van het feit dat het in Europa zeer makkelijk is om even een andere cultuur te gaan opsnuiven aangezien we met veel culturen op een hoopje zitten.

 8. 16

  @BvL: Ik ‘voel’ U wel aan maar vind uw uitspraken een plattitude en dientengevolge wat luchtig. Er bestaat niet zoiets als “de” Amerikanen en ik vermoed dat u daar niet of sporadisch bent geweest om de mix van culturen (die er wel degelijk is, weet U hoe groot dat land is?) te snuiven laat staan eens op een congres geweest met afgestudeerden dan slikt U uw ‘nitwit’ opmerking gelijk in. De brede kennis op dat continent in die doelgroep verbaasd me keer op keer.
  Legt u om te beginnen eens de beide topografische kaarten over elkaar, ter nuancering.

 9. 17

  @bvl en larie: ik moet inderdaad toegeven dat hoewel het onderwijsniveau van de gemiddelde Amerikaan (van administratieve kracht tot middenmanagement en account managers) heel erg bedroevend is vergeleken bij al dat soort krachten in Nederland die door de HBO/Uni fabrieken worden uitgestoten, maar de top 10 in Amerika is echt ongelofelijk veel verder dan het Nederlandse systeem als systeem. Daar staat tegenover dat je als individu in beide systemen heus wel boven komt drijven aan dezelfde oppervlakte, omdat je als intelligent persoon meer van je eigen intelligentie afhankelijk bent dan van het systeem (zie ook Stirner en Nietzsche en al dat soort emancipatie denkers).

  Het voordeel van Amerika is dat er veel meer geld aanwezig is om top onderzoek te doen en voor capital venture business, waardoor je als excellent persoon toch al van nature bij wijze naar Amerika getrokken wordt. Kijk maar eens waar de Nederlandse top zo’n beetje allemaal geweest/gewerkt/gestudeerd heeft.

  Maar eerlijk is eerlijk hoor, als je zoals in de diensten sector waar Nederland groot in is, veel intelligente middelmoot nodig hebt, zit je in Nederland veel beter.

 10. 22

  Waarom zijn we zo ontzettend afgedwaald van de eugenetica, waar deze post toch om ging? Dit soort praktijken klinken verdacht veel gelijkaardig aan de fokprogramma’s voor een superieur duits ras in bepaalde door Godwin veroordeelde tijden die je niet mag noemen in forums.

 11. 23

  Dan doen de joden dit al jaren door te eisen dat je moeder een joodse is om jood te mogen zijn.
  Als je moeder een sjikse is denk dan maar niet dat je erin komt.
  Nuja dit word natuurlijk niet meer door iedereen toegepast, net zoals hier enkele extremen worden aangehaald denk ik.